Hande Ünsal Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Kimin Kızı?

Hande Ünsal müzik listelerinde “Gönder Gelsin” adlı yeni parçası ile müzik listelerinde yer alan ve adından sıkça söz edilen bir isim olmayı başardı. Hande Ünsal kimdir ? bu isim için tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız.

hande unsal kimdir nereli kac yasinda kimin kizi

Hande Ünsal kaç yaşında ? 25 Şubat 1992 yılında doğmuştur, 29 yaşındadır. Türk pop şarkıcısıdır. Boyu 1.60, kilosu ise 48’dir. Hande Ünsal kimin kızı? kendisi gibi şarkıcı olan Niran Ünsal’ın kızıdır. Aynı zamanda Nida Ünsal’ın yeğenidir. Annesinin soyadını kullanmaya devam etmektedir.

Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümünde okumuştur. 2011 yılında Kumar adlı single parça çıkararak müzik piyasasında var olmuştur. Ancak Aydın Kurtoğlu’nun ‘Köle’ isimli şarkısındaki kadın vokal sesiyle duyulmuş ve geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Bahçeşehir Üniversitesi ödüllerinde “En İyi Klip” kategorisinde ödül kazanmayı başarmıştır. Hande Ünsal nereli ? kendisi İzmir’de doğmuş olup aslen de İzmir’lidir.

2013 yılında, uzun süredir birlikte olduğu Serkan Balkan ile evlendiğinde, henüz 21 yaşındaydı. 2014 yılında Annesi Niran Ünsal ile araları bozulmuş ve bir röportajında da ilk çocuk olmanın zorluğundan bahsetmiş ve annesine de başarılar dilemiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir