Buket Yıldırım Sönmez Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi kitlesi bulunan Buket Yıldırım, sempatik tavırlarıyla birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bir süre paylaşım yapmadığında nerede olduğu sorulmaya başlanıyor. İstanbul Anadolu yakasında yaşayan Buket Yıldırım, eşi ve 6 yaşındaki kızıyla birlikte hayatını sürdürmektedir. Geçtiğimiz yıl Show TV’de yayınlanan Gelin Evi adlı yarışmaya katılıp ekranda da göründükten sonra takipçi sayısı artmıştır.

buket yildirim sonmez kimdir kac yasinda

Buket Yıldırım Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Şehirde Yaşıyor? 

Aslen Çankırılı olan Buket Yıldırım Sönmez, 2023 yılı itibariyle 28 yaşındadır. Doğuş Üniversitesi Bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olmuştur. Saçlarını sürekli sarıya boyatan eşi Rüstem Sönmez ile müthiş bir uyum içinde oldukları ve birbirlerini çok sevdikleri belli olmaktadır.  @buketyildirims adlı İnstagram hesabında aktif olarak hikayeler paylaşmaktadır. Yiyecek, içecek ve temizlik malzemelerinin satış linklerinin yanı sıra kıyafet tanıtımı da yapmaktadır. Son olarak bayram öncesi yaptığı mezar ziyareti sırasında bacağını kırarak koltuk değneği ile yürümek zorunda kalmıştır. Mezarlıkta yuvarlanma anını ise eşi an be an kaydemiştir.

Buket Hanım: “Komik ve eğlenceli videolar çekmeyi seviyorum. Takipçilerim bana hep destek oluyorlar. İçerikleri beğendiklerine de dönüşleri oluyor, beğenmediklerinde bana uyarı olarak dönüt sağlıyorlar. Onlara bir faydam olduğunu düşündüğümde, iyi ki bu işi yapıyorum diye kendi kendime daha çok huzur buluyorum.” demiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir