Braun Face Yüz Epilatörü!

Yüz için hassas bir epilasyon cihazı bu güne kadar önemli bir ihtiyaç olmasına rağmen satışta yoktu.  Braun Face yüz epilatörü Yüzdeki tüyleri kökünden alıyor ve yüz fırçası ile cildin gözeneklerini de derinlemesine temizliyor.

Bu cihaz ile çene, dudak üstü ve alındaki tüyleri alabilirsiniz veya kaşlarınızı düzeltebilirsiniz. Kullanımı bir rimel kadar kolay… Tüyler kökünden alınıyor ve 4 haftaya kadar pürüzsüzlük sağlıyor.

Ekstra ince başlığı; 0,02 mm uzunluğundaki en kısa tüyleri bile nazikçe alabilen 10 mikro-açılıma sahiptir. Saniyede 200 çekme hareketiyle geleneksel cımbızlara göre çok daha hızlı ve hassastır.

Makyajı ve pürüzleri temizleyerek yüzünüzün büyüleyici duruluğunu ve parlaklığını nazikçe canlandırın. Yüzlerce mikro titreşimi sayesinde Braun Face temizleme fırçası, elle temizliğe oranla 6 kat daha etkilidir.

Makyajı ve pürüzleri temizleyerek yüzünüzün büyüleyici duruluğunu ve parlaklığını nazikçe canlandırın. Yüzlerce mikro titreşimi sayesinde Braun Face temizleme fırçası, elle temizliğe oranla 6 kat daha etkilidir. Ölü deri hücrelerini peeling yaparak yok eder ve cildin yenilenmesine yardımcı olur.

Braun Face %100 su geçirmez olduğu için banyo esnasında cildinizi hiç sorun yaşamadan nazikçe ve derinlemesine temizleyebilirsiniz. Ciltteki ölü hücreleri ortadan kaldırarak, canlı hücrelere yer açabilir ve cildinizi kremlerinizi veya losyonlarınızı daha iyi emebilecek şekilde hazırlayabilirsiniz.

Dermatologlar tarafından test edilen bu ürün hiçbir sürprize yer bırakmaz ve hassas ciltler için bile uygundur. Cihaz üzerindeki temizleme fırçasının 3 ayda bir değişmesi gerekmektedir. Braun yüz epilatörü gerçekten bir devrim.

Ürünün tanıtım filmi
http://www.youtube.com/watch?v=rLApMeTE3JE

braun-face-yuz-epilatoru

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir