Boron Nedir?

Doğal mineralli yerli ve milli temizlik ürünü olan BORON’un tanıtımı geçtiğimiz gün yapıldı. Peki Boron nedir ? Daha öncesinde Etimatik olarak piyasaya sürülen üründen çok daha etkili olduğu bildiriliyor.

Bor madeninden elde edilen boraks, bitkisel sabun, soda aktif oksijen ve benzeri tamamen doğal bileşenlerden üretilmektedir. Boraks da su, oksijen, sodyum ve bordan meydana gelen, toprakta ve bitkilerde bulunan doğal bir mineraldir.

Tüm deterjanların insan sağlığı için ve çevre için tehlike oluşturduğu biliniyor. BORON temizlik ürünü ise insan sağlığını tehdit etmeyen, fosfat içermeyen çevreye duyarlı, borat özlü ve ülkemizin kalkınmasına fayda sağlayacak yerli bir temizlik ürünüdür.

Normal deterjanların kimyasal maddeler içerdiği ve yıkanan giysilerin de ömrünü kısalttığı biliniyor. Bor temizlik ürünü ise hiçbir kalıntı bırakmamakta ve antibakteriyel özelliği bulunmaktadır. Bor mineralinin güçlü beyazlatma ve ağartma özelliği bulunmaktadır. Beyaz çamaşırlarda ekstra yüksek hijyen sağlamaktadır. Koku giderici özelliğe sahip olduğu gibi yumuşatıcı etkisi de bulunmaktadır. Tıpkı diğer deterjanlar gibi leke çıkarma konusunda aynı özelliktedir. Makineninizin de aşınmasına neden olmamaktadır. Boron suda bulunan aktif oksijeni dengeleyip suyu yumuşatmakta ve lekelerin çıkmasını sağlamaktadır. Yıkama süresini düşürüp tasarruf etmeye yardımcı olur.

Eti Maden İşletmeleri tarafından satışa sunulan 4 KG’lık paketlerin 2019 yılı boyunca 24,90 TL’den satılacağı da garanti edildi. BİM, A101 gibi tüm marketlerden temin edebilirsiniz. Siz de deneyip kaliteli bir ürün olduğunu görebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir