Alara Temoçin Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son bir kere sevişelim isimli parçasıyla Spotify üzerinde viral listeye giren ve tekrar merek edilen isimlerden olmayı başaran Alara Temoçin kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

alara temocin kimdir nereli kac yasinda

Exxen platformunda büyük ilgi gören ve dikkat çeken jüri üyeleriyle tanınan O Ses Rap yarışma programının yeni sezonu başladı. Mero, Murda, Eypio, Sefo ve Hadise’nin jüri koltuğunda yer aldığı yarışmanın ilk bölümünde birbirinden ilginç sesler yarışmaya renk kattı. Bu yarışmacılar arasında en çok dikkat çeken isim ise Alara Temoçin oldu. Yarışmayı izleyen birçok kişi, Alara’nın kim olduğunu araştırmaya başladı. O Ses Rap Alara’nın kim olduğunu, sevgilisi olup olmadığı, Instagram hesabının olup olmadığını ve kaç yaşında olduğunu merak ediyor.

Alara, O Ses Rap programının ilk bölümünde jüri üyelerini etkileyen bir yarışmacıdır. Ünlü isimler kendi takımlarına almak için yarıştığı Alara Temoçin, şarkıcılık mesleğini icra etmektedir. Ayrıca, 2022 yılında Türkiye’de yapılan ilk üç boyutlu klip olma özelliğine sahip “SÜR” şarkısını piyasaya sürmüş olan Alara’nın “Duygularım Çok Derin” adında bir şarkısı da bulunmaktadır.

2 Nisan 2003’te Bodrum da doğmuştur. Güzel sanatlarda okumuş viyola ve piyano dersleri almıştır. 17 yaşında müzik için İstanbul’a geldi. 18 yaşında ilk şarkısı ” Yorgun Gemi ” teklisini yayınlamıştır. 24 Aralık 2021’de ikinci şarkısı ” Duygularım Çok Derin ” yayınlanmıştır. Çok kısa sürede güzel tepkiler toplayan Alara, yeni projelerine ve yeni şarkılarına hazırlanmaktadır. Son Bi Kere Sevişelim, Ugly War, Yorgun Gemi, Sür, Duygularım Çok Derin, Üzgünüm, Geçtik İçiçe, Gelevera Deresi, Buralarda Kar Yağıyor gibi parçaları bulunmaktadır. Alara Temoçin kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 20 yaşındadır. Doğum tarihi 02.04.2003 şeklindedir. Alara Temoçin nereli ? aslen Muğla’lıdır. Muğla Ortaca’lıdır ve Bodrum doğumludur.

alaraofficialll ve alaratemocin olarak iki instagram hesabı bulunmaktadır. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir