Açlığı Bastıran İçecek Tarifi

Açlığı bastıran içecek tarifini Star Tv’deki Melek Baykal’ın sunduğu gündüz kuşağı programına konuk olan detoks uzmanı Yeşim Öztürk verdi. İçecek için gerekli malzemeler:

3 yeşil elma, 1 limon, ceviz büyüklüğünde zencefil. 3 adet elmayı kabuklarını soymadan parçalara ayırın. 1 adet limonunun kabuklarını soyun. Zencefille de birlikte katı meyve presine atın. Sıvı hale gelen içeceğiniz hazırr.

Yaptığınız bu içeceği her sabah aç karnına içerseniz gün boyu kendinizi zinde hissedersiniz ve açlık hissini bastırmış olursunuz. Gün içinde de en fazla 3 bardak içilebilir.

Detoks dönemine girdiğinizde hayvansal besinlerden uzak durmanız gerekli. Yani et türleri, yumurta, süt, peynir gibi gıdaları bu dönemde kullanmayacağız. Yetişkin bir kişinin 6 ayda bir 7 gün detoks yapması bağırsakları için gereklidir. Yine detoks uzmanı hanım efendi detoks içeceği tarifi verdi. Bu içeceği günde 3 bardak içebiliyorsunuz.

detoksicecegi

Alkalize detoks içeceği tarifi için gerekli malzemeler : 2 adet salatalık, 2-3 sap ıspanak, 2-3 sap kereviz, 1 adet kabuksuz limon, ceviz büyüklüğünde taze zencefil ve 1 adet yeşil elmayı meyve presinden geçirin.

Bağışıklık sistemini güçlendiren kokteyl tarifi: 2 adet yeşil elma, 1 adet kırmızı pancar, 1 adet kabuksuz limon, ceviz büyüklüğünde zencefil. Yine aynı şekilde presten geçirilip içecek hazır hale getiriliyor.

Sağlıklı günler..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir