Pınar Cılıt Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Tiktok ve Youtube üzerinde çektiği ses taklit videolarını paylaşarak adından söz ettiren ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Pınar Cılıt kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

pinar cilit kimdir nereli kac yasinda

Pınar Cılıt, TikTok’un fenomen haline getirdiği son kişilerden birisi. Sesi ve yetenekleriyle adeta bir spiker kadar profesyonel.. Haber spikerleri gibi konuşan Pınar Cılıt, TikTok üzerinde oldukça çok takipçiye ulaşmış durumda. Ses taklidi konusunda oldukça başarı olan isim sosyal medyada oldukça merak ediliyor. Herhangi bir video çekerken sunarken oldukça ciddi ve soğukkanlı davranarak kaliteli içerikler oluşturuyor.

Pınar Cılıt kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 24 yaşındadır. Pınar Cılıt, troll haberler ve ilgi çeken yepyeni seslendirmeleriyle hayran kitlesini oldukça artırmıştır. TikTok’ta pnar.clt rumuzuyla paylaşımlar yapmaya devam eden Cılıt, artık çok daha fazla merak edilmektedir. Duayen haber sunucularını aratmayan Pınar Cılıt, istek seslendirmeler de yapıyor. Pubg videolarını istek üzerine yapmıştı. Kayu ses taklidi, Show Tv haber spikeri taklidi yaparak yakınlarına da telefon şakası yaparak dikkat çekmiştir.

Instagram hesabı pinar.cilit şeklindedir 273.000 takipçisi bulunmaktadır. Tiktok üzerinde 1.8 milyon takipçiye ulaşmayı başaran fenomen Cınar Cılıt nereli ? aslen Şanlıurfa’lıdır. Tiktok hesabı pinar.cilit şeklindedir. Kendisine pinarcilit@miniwog.co mail adresiyle ulaşabilirsiniz. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. gerçekten çok samimi ve profsonel bi performans basarılar diliyorum ……..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir