Tuceliztos Burun Estetiği Yaptırdı

Sosyal medyanın en sevilen fenomen isimlerinden biri olan Tuğçe Baltacı, yüzüne yaptırdığı ufak dokunuşlara bir yenisini ekledi. Dudağına yaptırdığı dolgulardan çok memnun olan Tuğçe Hanım, son olarak ip askı yaptırdı. Burnuna da minik bir estetik yaptırmayı ihmal etmedi. Artık eskisine göre daha kalkık bir buruna sahip oldu. Ne yaptırsa ne söylese kendine yakıştıran fenomen isim sempatisiyle takipçi sayısını artırmaya devam ediyor.

tuceliztos tugcebaltaci burunestetigi

Tüm estetik operasyonları yakın arkadaşı Dilan Polat uygulamıştır. Tuceliztos isimli Tuğçe Baltacı 28 yaşında ve 1 kız çocuk sahibidir. Eliz İzmir isimli kızı 7 yaşındadır. TCG Hair Care & Cosmetic firmasının kurucusu olarak kozmetik sektöründe de iddialı olduklarını belirten Baltacı, ürünlerini Trendyol üzerinden satışa sunuyor. Kızının yaşadığı saç problemlerinin ardından, kızının saçlarını artırma arayışları içerisinde iken geliştirdiği saç bakım ürünü ile yola çıktığını söylüyor.

Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Genç yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta bir evlilik yapan Dilan Polat’ın 2 çocuğu var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir