Yakamoz S245 İnto The Night Ne Zaman Birleşiyor?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinççi gibi isimlerin yer aldığı Yakamoz S245 Netflix’te yayınlanmaya başladığından beri takipçilerinin aklında bazı soru işaretleri oluşmaya devam ediyor. Güneşte yaşanan bazı sorunlar nedeniyle insanlığın sonunun gelmesini konu edilen dizilerde, insanlık güneşten kaçmaya çalışıyor. İnto The Night dizisi, güneş doğmadan önce uçakla başka ülkelere doğru yol alıyordu. Yakamaz ise denizaltı ile okyanusun derinliklerinde güneşten kaçıyor. Güneş ışınlarıyla temas eden insanlar o anda ölüyor ve dilleri simsiyah oluyor. Tesadüf eseri tam da o gün denizaltı ile dalış yapan Yakamoz ekibi, hayatta kalmayı başarıyor. Yerin üstüne çıktıkları zamansa tüm dünyadaki insanların sokaklarda, evlerde nasıl hayatlarını kaybettiklerine şahit oluyorlar.

into the night yakamoz s245

İnto The Night dizisi 2.bölümün sezon finalinde sığınağa giren bir Türk ile karşılaşmıştı. “Türk müsün kardeşim?” diyen Kıvanç Tatlıtuğ, namıdiğer Arman ile Ayaz’ın karşılaşması orada olmuştu. 8 bölümden oluşan Yakamoz dizisinin son bölümünde tam da o sahneye dönüş yapıldı. Mehmet Kurtuluş’un efsane oyunculuğu ile uçak ekibinin hakimi bir Türk olmuştu.

Yakamoz S245 İnto The Night Bağlantısı Ne?

Yakamoz dizisinde zaman zaman kendileri gibi dünyada hayatta kalmış başka insanların olup olmadığı merak ediliyor. Gökyüzündeki uçağı fark eden Yakamoz ekibi hayretle bakarken, biz izleyiciler o uçakta kimlerin olduğunu biliyoruz mesela. Buna benzer bazı noktalar diziye enteresanlık katıyor.

Into The Night 3 sezon ne zaman yayınlanacak?

Şimdi sırada Into The Night 3 sezonu beklemek var. Zira iki dizi 3. sezonda birleşecek gibi görünüyor. Dizinin yeni sezonu Aralık 2022’de yayında olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir