Valeria Lyzenko Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

YouTube üzerinden diksiyon videoları paylaşan ve aynı zamanda TRT spikerlerinden olan Mennan Şahin, Valeria Lyzenko ile olan ilişkisini ilan edince birçok kişi onun hakkında bazı bilgileri merak etmeye başladı. Lyzenko’nun kim olduğu nereli olduğu ve yaşı da merak edildi. Zira Ukraynalı manken, yaş olarak küçük görünüyordu.

valeria lyzenko kimdir

Valeria Lyzenko kimdir?

Ukraynalı model İstanbul’da yaşamaktadır. 1,75 boyunda olan manken, 36 bedendir.

Mennan Şahin, 3 Ağustos 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini  Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde İktisat bölümünde tamamlayan Şahin, spiker olmak istediğine karar verip, kariyerini o yönde şekillendirmiştir. Yüksek Lisans eğitimini gazetecilik bölümünde yapmıştır. Spiker olma yolunda en büyük destekçisi ünlü spiker Cem Öğretir olmuştur. Kendisi de Cem Öğretir hayranı olduğunu her fırsatta dile getirmektedir. Mennan Şahin, 2020 yılında sunmaya başladığı ‘Lafın Gelişi’ adlı programın içeriklerini de hazırlayarak, kelimelerin etimolojik kökenlerini anlatıyor. Pandemi döneminde evlere kapanılan zamanlarda ‘Lafteşambır’ adını verdiği eğlenceli diksiyon içerikleriyle dikkatleri çekerek takipçilerini artırmıştır.

Aslan burcu olan Mennan Şahin, 1,80 cm boyunda ve 75 kilo ağırlığındadır. Şahin, daha önce bir evlilik geçirmiştir ve bu evliliği 2 yıl önce sonlandırmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir