Tarkan Gay Mi, Tarkan Eşcinsel Mi?

Geçtiğimiz yıllarda yani Tarkan’ın en büyük çıkış yaptığı zamanlarda, hakkında eşcinsel olduğu söylentileri ve hatta bu konuyla ilgili de fotoğraflar ortaya çıkarılmaktaydı. Büyük yükselişin yok edilmesi için mi yapılıyordu bilinmez ama Tarkan bu konuda da defalarca açıklama yapmıştır. Bu tartışmalar aslında kendisinin evlenmesiyle birlikte son buldu diyebiliriz. Peki Tarkan gay mi ? konuyla ilgili kendisinin tüm açıklamalarını paylaşıyoruz.

tarkan gay mi tarkan escinsel mi

Tarkan’ın bir erkekle birlikte fotoğraflarının 2011 yılında TV’de magazin programlarında yayılması sonrasında ortalık karışmıştı. ABD’de yaşayan Süleyman Şahin adlı kişinin Tarkan’a kızarak fotoğrafları televizyona verdiği ve amacının şantaj olmadığını açıklamıştı. Tarkan eşcinsel mi ? öncesinde buhranlar yaşadığını ve kendini sorguladığını söylemiştir. Ancak eşcinsel olmadığını belirtmiştir. Herkesin tabi ki kendi tercihi ve kimseye de bu konuyu yargılamak düşmez.

Bir dergide eşcinsel olup olmadığı sorusu üzerine “O çok özel fotoğrafları evimden çalıp çok pahalıya satan adam yargılandı ve ağır bir cezaya çarptırıldı. Ben eşcinsel değilim. Dedikoduların devam ettiği Türkiye’de gözlenmeden tek adım bile atamıyorum. Bu nedenle yılın büyük bölümünü New York’ta geçiriyorum. Orada beni kimse tanımıyor. Süpermarketten alışveriş yapıyorum, çamaşırlarımı yıkıyorum. Fotoğrafçılarla karşılaşmadan istediğim her şeyi yapıyorum.”

“Çok açıkça söyleyebilirim, zaman zaman hayatımda kendimle ilgili, emin olmadığım taraflar oldu. Çok derin buhranlar yaşadım, kafam çok karışmıştı kendimle ilgili, bu konularla ilgili. Kendimi bulmaya çalışıyordum. Geçmişime dönüp baktığımda, bütün bunların çocukluğumla ilgili olduğunu anladım. Tek tek yaralarımı sarıp iyileştirmeye karar verdim. Beş senedir psikoloğa gidiyorum ve yeniden doğduğumu hissediyorum. Ben insanlara şarkılarımı, şu anda olduğu gibi benliğimi, varlığımı sunuyorum. Geçmiş geçmiştir. Hiçbir şeyi inkâr da etmem, yalan da demem. Ama bir yere kadar. Herkes sınırını bilmeli. Eşcinsel falan değilim, hiçbir zaman da olmadım ve Bilge’yle ilişkimiz de yalan değil. Bu mevzu, bu röportajla birlikte kapansın.” demiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir