Sibel Can’ın Gelini Merve Kaya Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Engincan Ural, 2022’nin iNsan ayında evlilik teklifinde bulunduğu ve olumlu cevap aldığı sevgilisi Merve Kaya ile dün nikah masasına oturdu. Hakan Ural ve Sibel Can’ın 30 yaşındaki oğulları Engincan Ural uzun zamandır aşk yaşadığı Merve Kaya ile Bodrum’da dünyaevine girdi.

engincanural evlendi

Merve Kaya’nın gelinliği

Merve Kaya’nın Vakko marka gelinlik giydiği düğüne Hakan Sabancı ve Dila Tarkan gibi ünlü isimler de katıldı. Muhteşem düğün sosyal medyada da çok konuşuldu. İlk oğlunun mürüvvetini gören Can kayınvalide olma heyecanı da yaşadı.

Aşağıdaki karede Melissa, Engincan Ural ve Emir Aksüt yer alıyor. Sibel Can’ın ikinci evliliği yaptığı Sulhi Aksüt’ten olan oğlu Emir de aynı karede.

engincanural mervekaya
Melissa, Engincan Ural ve Emir Aksüt

Merve Kaya kimdir?

İzka İnşaat İş Geliştirme Koordinatörü Merve Kaya, “Günümüzde kentlerin dönüşüm faaliyetleri ağırlıklı olarak bina bazında yapılıyor.

Genç yaşta anne olan Sibel Can’a takipçileri ‘Abla-kardeş gibisiniz’, ‘Çocuklarıyla arkadaş gibi’ mesajlarıyla övgüler yağdırdı. Ünlü şarkıcı gelinine değeri 1 milyon TL’yi bulan küpelerini hediye etti. Çok konuşulan düğün için çiftin 20 milyon TL harcadığı iddia edildi. Melisa Ural törene uzun zamandır aşk yaşadığı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile katıldı. Hakan Ural nikah günü çekilen bu kareyi sosyal medya hesabında paylaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir