Ceren Yaldız Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

2002 yılında dünyaya gelen Ceren Yaldız aslen Bursalıdır ve Bursa’da doğmuştur. Ailenin tek çocuğudur. Babasını çok küçük yaşta kaybetmiş ve annesiyle birlikte yaşamaya başlamıştır. Yıldız, uzun süredir Youtube, İnstagram ve Tiktok hesapları üzerinden paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Tarzı ve tavırları ile büyük bir hayran kitesine sahip olan Yaldız’ın hayatı hakkında birçok şey merak ediliyor. Merak edilenler arasında Melike Yaldız’ın boyu ve kilosu da var.
Boyu 1.68 cm, kilosu ise 50’dir.

ceren yaldiz kimdir

Ceren Yaldız’ın sevgilisi var mu?
Bu konu da oldukça merak ediliyor. Onu çok seven takipçileri, sevgilisinin olmasını istemiyor.
Ceren Yaldız daha önce bir başka TikTok fenomeni olan Kürşat Juan ile sevgili olmuştur ancak daha sonra ayrılmışlardır. Güzel fenomenin şuan bir sevgilisi yoktur. Ceren Yaldız Kova burcundandır.

Kürşat Juan Kimdir?
Kürşat Juan tam adı ile Kürşat Yalçınkaya 5 Mayıs 1999 İstanbul Kadıköy’de dünyaya geldi. Bir abisi ve bir ablası olan Kürşat Juan babasını 8 yaşındayken kaybetti. Babasını kaybettikten sonra çok çalışmaya ve başarılı olmaya karar veren Juan’ın birçok YouTube girişimi başarısızlık ile sonuçlandı. Bu başarısızlıklarından ders çıkarmasını bilen Juan asla pes etmedi. 2018 yılında ise TikTok’a başlayan ünlü fenomenin başarı hikayesi böylece başlamış oldu.

Neredeyse ilk TikTok kullanıcılarından olan Kürşat Juan TikTok’un en başarılı fenomenleri arasında yer alıyor. Gerek içtenliği gerek dostluğu gerekse de sempatikliği ile oldukça ilgi toplayan fenomenin şuan TikTok takipçi sayısı ise 3 milyon. Buna ek olarak Instagram ve YouTube için de içerik üreten ünlü influencer’ın Instagram’da 760 bin Youtube’da ise 716 bin takipçisi bulunuyor.

Kursat Juan kimdir

Ceren Yaldız’ın mesleği nedir?
Sosyal medya platformu TikTok uygulamasında farklı konseptler ve ilgi çekici videolar ile ön plana çıkan Ceren Yaldız kimdir soruları ile gündemin kısa sürede ortasına düşmüştür. Youtube kanalında makyaj videoları ve vloglar çeken Ceren Yaldız kimdir sorularını kafalarda oluşturmuş, hayranları ve sevenleri tarafından artarak en çok takip edilen TikTok kullanıcılarından biri haline gelmiştir vee çeşitli ödüller kazanmıştır.
Ceren Yaldız liseden mezun olduktan sonra lisans eğitimime devam etmiştir. Büro yönetimi okurken başarısız olan ve durumunda memnun olmayan Ceren Yaldız, daha sonra radyo ve televizyona yöneldi, ancak bu bölümü bitiremedi.

Google’da aramalarında Ceren Yaldız makyajsız şeklinde aramaların yapıldığı örülüyor. Çok makyaj yapan biri olduğu için makyajsız halini bulmak zor.

ceren yaldiz makyajsiz hali

Ceren Yaldız TikTok’tan Ne Kadar Kazanıyor?
Bir YouTube fenomeninin yaptığı analizlere göre sosyal medyadan 4-5 bin arasında kazanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir