Selin Ciğerci’nin Yeni Sevgilisi Asil Cengiz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ünlü sosyal medya fenomenlerinden olan Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra’dan boşandıktan sonra yeni sevgilisiyle boy göstermeye başlamıştı. Başta gizemli görünen erkek arkadaşın gerçek kimliği çok kısa sürede ortaya çıktı. Mualla Şahin adlı bir İnstagram kullanıcısı Selin Ciğerci’nin yeni sevgilisinin eski nişanlısı olduğu iddia etti. İddia etmekte kalmayıp nişan fotoğraflarını da paylaşmayı ihmal etmedi.

asil cengiz selincigerci yeni

Selin Ciğerci’nin Yeni Sevgilisi Asil Cengiz Kim?

Mualla Şahin adlı İnstagram kullanıcısı, eskiden Asil Cengiz adlı kişiyle nişanlı olduğunu söyledi. Yayınladığı fotoğraflarda birçok şeyi ifşa etti. Asil Cengiz adlı kişinin kendisinden borç para aldığını ve hala ödemediğini söyledi. Bedelli askerlik yapması için verdiği borcu hala geri ödemediği mesajlarıyla birlikte sosyal medya hesabından ifşa etti. Mualla ile Asil’in nişanı Şereflikoçhisar’da olmuştur.

Asil Cengiz, 29 yaşında Muğla doğumludur. Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasında yarışmıştır. İzmir Alsancakta wellnes spor eğitmenliği yapmaktadır. 8 yıllık futbol yaşantısı sonrasında yüzme ve vücut geliştirme ile uğraşmaya devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir