Çaykur Matcha Latte Ananas Nane Çikolata Vanilya Çeşitleri

Çay satışının öncü markalarından biri olan Çaykur, matcha çayı satışına başladı. Zincir marketlerin yanı sıra online satış platformlarından da ulaşılabilecek matcha çayı çeşitlerinin toz halde tekli paketlerde satılması tüketiciye kolaylık sağlıyor. Tekli paketlerin cezbedici paketleri satın alımı kolaylaştırırken tekrar satın alıp almamak da tüketiciye kalıyor.

caykur matcha latte

Firma kendi sitesinde çay için: “Kendine bir bak! İş hayatı, stres, yorgunluklar, çevresel toksinler hayatında. Sağlığına ve yaşam kalitene önem veren birisin belki. Ama güçlü bir başlangıç düğmesine, çabalarını toparlayacak sağlam bir adıma ihtiyacın var.

Kendine, bedenine ve ruhuna iyi bakmak için etkili, pratik ve sürdürülebilir çözümler fark yaratır. Matcha çayı gibi. Matcha sağlığın için bütünsel bir destek. Güne iyi başlamanın ve kendin için iyi bir şey yapmanın çok iyi bir yolu. Özel ve geleneksel yöntemlerle üretilmiş, sayısız faydalar sunan yeşil çayın güçlü eşsiz bir formu.

Kar taneleri sayesinde, tabiatın elleriyle yıkanan, arınan bir çay o. Üstelik kar taneleri doğal ve benzersiz bir aroma da vermiş bu çay’a. Kimileri der ki, sert ve temiz Karadeniz rüzgarının da, yağmur ve güneşin nöbetleşe yarenliğinin de payı varmış bu özgün lezzette.” ifadelerini kullanıyor.

Çaykur Matcha Latte Ananas Nane Çikolata Vanilya Çeşitleri Tadı Nasıl?

Sıcak suyun içine toz karışımı döküp karıştırıyorsunuz ve içime hazır hale geliyor. Ancak öyle yoğun öyle keskin bir tadı var ki içen bir daha içmek istemiyor. Görüntü ve kokusu itibariyle kınayı andıran çay latte karışımı kesinlikle içilecek gibi değil. Bunu kimler içebilir, nasıl bir damak tadı gerektirir bilmek çok zor. Piyasaya sürerken hiç mi kontrol edilmedi, orası da muamma..

Bazı kullanıcı yorumları:

“ananaslı ve naneli olanını denediğim, evlerden ırak toz içecek. adından anlaşılacağı üzere ana muhteviyatı matcha çayı ve süt tozu olan üründe glikoz bulunmakta. tadı ise “ben bunu niye içiyorum” dedirtecek kadar anlamsız.”

son derece berbat tadı olan çaykur ürünü.

bunu yapan ekip içtikten sonra:

-aga bu olmamış, satmasak mı acaba?

diye hiç mi kendilerine sormadılar. gerçekten merak ediyorum. çikolatalı matcha latte ve naneli matcha latte denedim, ikisi de berbat ötesi.”

“çikolatalısını denediğim berbat içecek. denedim dediysem sadece bir yudum alıp kalanını döktüm. tadı o kadar iğrenç ki. çocukken zorla içtiğim balık yağına benziyor. kesinlikle almayın.”

çaykuru tebrik ediyorum mükemmel bir deneyimdi .

sadece bir yudum içtim ve …

birisi , “ hayatında içtiğin en berbat şey neydi “ derse

artık düşünmeden cevap verebileceğim.

net olarak hayatımda içtiğim en berbat şeydi !”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir