Porselen Makyaj Nedir

Ünlü makyaj artistlerin makyajlarının porselen gibi pürüzsüz olduğu dikkatinizi çekmiştir. Canlı ve enerjik görünümüyle hayran bırakan pürüzsüz bir makyaj artık son trend. Oldukça popüler hale gelen porselen makyaj nedir ?

Bilindiğinin aksine kapatıcılar kullanılarak yoğun bir makyaj değildir. Aslında porselen makyaj doğal bir görünümle makyaj yokmuş gibi görünmesini sağlamak amaçlanmaktadır. Bu makyajın en önemli özelliği 40 saat gibi sürelerde dış koşullara dayanıklı olabilmesi ve sudan etkilenmemesidir. Makyaj bozulmuyor ve uzun süre sabit kalabiliyor.

Doğru ürünler kullanılarak oldukça basit şekilde uygulama yapılabiliyor. New Well gibi ürünlerle kolayca uygulama yapmak mümkün. En iyi fondöten ödülü alan bu marka artık makyaj denince akla ilk gelen ürünlerden. Hem gece hem de gündüz kusursuz kapatıcılık sağlayabiliyor. Bu başarısı sayesinde ince bir uygulama ile bile göz altı morlukları dahil tüm cilt kusurlarını kolayca yok ediyor. Akne, çil gibi istenmeyen kusurların tümünü tek seferde kapatır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir