Pera Palas’ta Gece Yarısı Sonia Kimdir?

Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart günü yayına başladı. Dizinin birinci sezonu 8 bölümden oluşuyor. 1919 yılında geçen olayların anlatıldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi oyuncuları ve konusuyla sıkça konuşuluyor. Dizideki Sonia kimdir?

pera palasta gece yarisi sonia sonya

Yasemin Szawlowski Kimdir?

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Sonia karakteri merak uyandırdı. Birçok izleyici Sonia karakterine kimin hayat verdiğini merak ediyor. Dizide Sonia (Sonya) adıyla karşımıza çıkan kişi Yasemin Szawlowski’nin nereli olduğu gerçekten Rus olup olmadığı merak konusu. Pera Palas Otel’de çalışan Sonia, misafirlere hizmet eden bir kadın ve Rus aksanı ile konuşuyor.
1992 doğumlu olan Yasemin Szawlowski, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır ve bekardır. 2020 yılında oyuncu Boran Kuzum ile aşk yaşadığı iddia edildi. Yasemin Szawlowski 1.67 metre boyunda, 55 kilo ve başak burcudur. İstanbul’un Beykoz ilçesinde yer alan Polonezköy’de hayatını sürdürüyor.

İngiltere’nin Londra şehrinde dünyaya gelen Yasemin Szawlowski, 3 yaşında ailesiyle birlikte İstanbul’a dönmüştür. Türkçe öğrenebilmesi için emekli edebiyat öğretmeni olan anneannesinin yanına yerleştirilmiştir. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Balesi bölümünde sözleşmeli dansçı olan Yasemin Szawlowski, yaklaşık 13 yıl boyunca çeşitli bale, opera ve çocuk oyunlarında yer aldıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale bölümünden mezun olmuştur.

Yasemin Szawlowski’nin Oynadığı diziler

  • 2021 Mucize Doktor (Tuğçe)
  • 2016 – 2018 Vatanım Sensin (Eleni)
  • 2014 Büyük Sürgün Kafkasya

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir