Nalan’ın Annesine Kim Tecavüz Etti?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’da olaylar karmaşıklaşmaya başlıyor. 35. bölümün sonunda kalp krizi geçiren babasını kaybeden Nalan’ı yalnız kalacağı günler bekliyor. Babasıyla çok iyi ilişkiler içinde olan Nalan, tutunduğu son dal olan babasını kaybedince derin bir sessizliğe gömülüyor. Adil Beyi eşi ile olan son konuşmasında Nalan’ın gerçek annesinin kim olduğunu söylemek istediğini ifade etmişti. Feride Hanım ise Nalan’a tecavüz çocuğu olduğunu nasıl söyleyeceklerini, üstelik tecavüz eden kişinin aileden biri olduğunu söyledi.

camdaki kiz adil resmi

Nalan’ın annesine tecavüz eden kim?

Nalan’ın annesi uğradığı tecavüz sonucunda genç yaşında hamile kalarak doğum yapar. Ancak bu doğum sırasında hayatını kaybeder. Ona tecavüz eden kişi ise öz dayısıdır. Bu olaydan ders çıkaran Feride artık tüm erkeklere karşı korku ve mesafeli bir yaklaşım sergilemektedir. Nalan’ın öz babasının yakında ortaya çıkacağı söyleniyor.

Nalan’ın annesine ne olmuş?

“Camdaki Kız” dizisinde Sema karakteri Nalan’ın gerçek annesidir. Nalan, annesi Feride tarafından sürekli kontrol edilmiş, kısıtlanmış bir kızdır. Anne Feride’nin geçmişte yaşadığı, bir travması vardır. Bu travmanın acısını, en çok Nalan’a çektirir. Bu travma ise Nalan’ın gerçek annesi Sema ile ilgilidir. “Aynı” adlı kitaptan uyarlanan dizide Nalan’ın annesi Sema dayısı tarafından tecavüze uğramış ve Nalan’ı dünyaya getirmiştir. Sema Nalan’ı dünyaya getirirken vefat ettiği için, kızı Nalan’a Feride ve Adil bakmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir