Trend Gelin Duvakları

Duvaksız gelin olmaz. Gelin adayları gelinlik seçimini yaptıktan sonra bir de duvak arayışına girerler. Hangi duvağı seçmeli nasıl bir modele karar vermeli? Bu iş gerçekten zordur. Çünkü seçenek çok.

Uzun bir duvak mı olmalı? Kısa mı olmalı ya da gelinlik boyunda mı olmalı? Gürüplü bir duvak mı? İşlemeli mi sade mi? Yoksa kenarları biyeli bir duvak mı seçmeli? Sonra duvağı seçtik. Topuz altından mı takmalı yoksa rahibe tarzı önden mi takmalı?

Öncelikle gelinliğiniz çok işlemeli, güpürlü ya da dantelli ise duvak daha sade olmalıdır. Kenarında işleme olmayan bir duvak seçebilirsiniz. Gelinlik sade ise duvağı daha güpürlü ya da işlemeli seçebilirsiniz. Gösterişli bir düğün yapacaksanız kendinizi prensesler gibi hissetmek istiyorsanız uzun duvakları tercih edebilirsiniz. Ancak güpürlü bir duvak istiyorsanız ve uzun da olacaksa bu duvağın fiyatının bir gelinlik fiyatına yakın olacağını da unutmayın. Bu yüzden iyi bir seçim yapmak gerekiyor.

Rahibe duvaklar son yıllarda çok tercih edilse de bir geline yakışan aslında topuz altından yapılan duvaklardır. Rahibe duvağı yapılacağında saçlarla saatlerce uğraşılsa da duvak yerleştirildiğinde saçların sadece ön kısmı görülür. Yine de tercih sizin.

Kararsız gelin adayları galerimize göz atabilir. Sorularınız için buradayız. Sevgilerle..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir