Hayko Cepkin Evli Mi, Eşi Kimdir?

Türk rock sanatçısı Hayko Cepkin, 15 yıllık birliktelik yaşadığı hayat arkadaşı Aslı Kula ile 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. Böylesine güçlü bir sese sahip olan Cepkin’in eşi oldukça merak ediliyor. Hayko Cepkin’in eşi, İzmir’de yaşıyor. Anadolu Üniversitesi’nden mezun olan Aslı Kula, bir aikido okulunda çalışıyor. Hayvanlara ve doğaya karşı ayrı bir ilgisi olan Kula, sosyal medya paylaşımlarıyla büyük beğeni topladı.

hayko cepkin ile evlenen asli kula kimdir

Hayko Cepkin kimdir?

Türk rock sanatçısı Cepkin,11 Mart 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Özel Getronagan Ermeni Lisesi mezunu olan Hayko Cepkin ardından Mimar Sinan Üniversitesi’nde şan, solfej ve piyano dersleri aldı. Cepkin baba tarafından aslen Yozgat Sorgun’lu Ermeni kökenli bir Türk vatandaşıdır. Hayko Cepkin, sahne ismi gibi dursa da onun gerçek adıdır.

Gençlik yıllarında kilise korosunda yer aldı ve ilk müzik kariyerine klavyeci olarak adım attı. ”Sakin Olmam Lazım” ve ”Tanışma Bitti” isimli albümleri ile müzik piyasasına sağlam bir giriş yapmıştır. Giyim tarzı, makyajı ve şarkılarda kullandığı ses tonu ile dikkatleri üzerine çeken Hayko Cepkin, ayrıca bir çok önemli müzisyenle birlikte çalıştı, düzenleme ve aranjörlük yaptı. Televizyon programları ve dizilerde de sıkça yer alan Hayko Cepkin, Balans ve Manevra, Çocuk, İstenmeyen Tüyler, 1 Erkek 1 Kadın, Güz Gülleri, Komedi Dükkanı, Hayrettin, Acayip Hikayeler, Arkadaşım Hoşgeldin, Kardeş Payı, Gecekondu, Extreme-G, Kulaktan Kulağa ve Güldür Güldür gibi dizi, program ve projelerde yer aldı.

Hayko Cepkin’in gözüne ne oldu?
Gözü düzeldi mi?

Ambliyopia, aslında göz tembelliği durumudur. Normal görüşün çocukluğun erken evrelerinde gelişmemesi, strabizm (şaşılık)ve anizometropi (göz merceklerinin kırma gücünün birbirinden farklı olması), yani bir gözün diğerine göre aşırı miyop (uzağı göremeyen) veya aşırı hipermetrop (yakını göremeyen) gibi sebeplerden ortaya çıkan tembellik durumudur.

Sağ gözünde olan Pitozis (göz kapağı düşüklüğü) hastalığı çok çeşitli nedenlerle yetişkinlerde ve göz kapağı düşüklüğü şeklinde olmaktadır. Aslında tedavisi basit olsa da Cepkin’e artık bir imaj verdiği için çözüm yoluna gitmediği tahmin ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir