Ersay Üner Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ersay Üner son çıkan “Duydun” isimli şarkısı ile listelere girmeyi başarmış ve adından söz edilen isimlerden olmuştur. Ersay Üner kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

ersay uner kimdir nereli kac yasinda

Ersay Üner ile Büşra Pekin ayrıldı mı soruları çok merak ediliyordu. 6 yıllık ilişkileri 2019 yılında bitmişti ve ikili 2020 yılında pandemi zamanında barışmıştı. 2021 yılında ise sorulan sorular üzerine zaten hep arkadaş olduklarını, hem de ortak olduklarını dile getirmişlerdi.

Ersay üner nereli ? Konya Seydişehir’lidir. 7 Ekim 1978 de Konya’da doğmuştur. Türk pop müzik şarkıcısı, şarkı sözü yazarı ve bestecidir. Demet Akalın için yazıp bestelediği şarkılarla birlikte 2000 yıllarında Türkiye’de tanınmaya başlanıştır. Müzisyen olan babasının memurluk yaptığı belediye düğün salonunda müzikle tanıştı. Ersay Üner’in imza attığı şarkılar arasında; “Afedersin”, “Bebek”, “Herkes hak ettiği gibi yaşıyor”, “Mucize”, “Tatil”, “Unuttum”; Nâlân’ın “Gücüm Yetmez”, Ebru Gündeş’in “Söyleyin”, “Kızıl Mavi”; Ziynet Sali’nin “Hava Hoş”; Sibel Tüzün’ün “Yaz Aşkı”; gibi şarkılar bulunmaktadır. Uzun süredir birlikte olduğu güzel oyuncu Büşra Pekin ile 2017 yılında evlilik kararı almışlardı ancak Kasım 2019’da ayrılmışlardır.

Kendisi hakkında çok daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir