Baydöner Kimin, Baydöner Sahibi Kimdir?

Sık sık TV reklamlarıyla akılda kalan ve en bilinen döner markalarından olan Baydöner’in yeni reklamı bir anda sosyal medyanın gündemi oldu ve Twitter’ta TT oldu. Gündeme dair göndermeler yapan reklam sonrası Baydöner kimin soruları ise merak edilenlerden oldu.

baydoner kimin baydoner sahibi kimdir

Neredeyse her AVM’de restoranı olan Baydöner’in Dertsiz Masa Örtüsü reklamı ile merak edilmeye başlanan Baydöner sahibi kim ? Baydöner kimin soruları herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Baydemir’in sahibi ise Levent Yılmaz’dır. Aslen Van Erciş’li olan Levent Yılmaz 54 yaşındadır. Ebru Yılmaz ile evli olup Bade ve Cem adında iki çocuğu vardır.

Baydöner Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz’ın instagram hesabı “leventyilmaz111” olup 1,200’e yakın kişi tarafından takip edilmektedir. Ege Üniversitesi Eczacılık Bölümü mezunu olan Yılmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde de işletme yüksek lisansını yapmıştır.

Bugüne dek birçok ödül alan Baydöner; son olarak, 2015 ve 2016 yılında, AVM Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen ve halk oylaması ile seçilen “AVM’lerde en sevilen ve tercih edilen restoran zinciri” ödülünü kazanmıştır. Türkiye pazarında şube sayısı ve satış hacmiyle en büyük restoran zinciri olarak bilinmektedir. Baydöner, şu an ülkemizle birlikte, Irak dahil olmak üzere 110’un üzerinde şubesi bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir