Yarım Ay French Modası

Ojeyi sevenlerdenseniz, tırnaklarınızda yenilik arıyorsanız bildiğiniz french manikürden öte yarım ay şeklini de deneyebilirsiniz. Nasıl yapıldığına gelince:

Tırnaklarınızı yuvarlak törpüledikten sonra bir kat parlatıcı uygulayın. Ardından biri açık diğeri koyu olmak üzere iki metalik oje seçin.
Açık ya da koyu renk ojeyle tırnaklarınızı iki kat boyayın. Fırçayı önce tırnağın ortasına dokundurun, daha sonra sağına ve soluna yayın. Fırçanın üzerindeki oje miktarı ne kadar az olursa tırnak çevresindeki etleri boyama ihtimaliniz o kadar azalır.
yarimaytirnakArdından, ince uçlu bir fırçayı açık olan diğer oje rengine batırın (bunun için ince uçlu bir eyeliner fırçası da kullanabilirsiniz) ve tırnağınızın dip kısmına bir ucundan başlayıp elinizi kaldırmadan diğer uçta bitirerek yarım ay çizin. Korkmayın, eliniz alışacak.
Yarattığınız her bir kavisin içini kullandığınız rengin kendi fırçasıyla doldurun (ince uçlu olanla değil). Daha derin etkiyi ikinci katla sağlayabilirsiniz. Soyulmasını önlemek ve parlaklığını artırmak için her bir parmağınıza tek kat parlatıcı uygulamayı unutmayın.
Son olarak, tırnak etinize bulaşan ojeleri yine ince uçlu fırça yardımı ile temizleyin. Kulak çubuğu, mıknatıs görevi görerek henüz kurumamış ojenizi bozabilir. İnce uçlu fırçayı asetona batırıp tırnak etinizdeki oje geçene kadar o bölgeye sürtün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir