Yalancılar Ve Mumları Dizisindeki Şerife Kimdir?

Fox TV ekranlarında yayınlanan yeni dizilerden olan Yalancılar ve mumları ilgiyle takip ediliyor. Dizi oyuncularından Şerife’nin kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde oynadığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dikkatli izleyiciler ise yıllarca tekrar tekrar yayınlanan Doktorlar dizisi ile bir bağlantı kurdular. Doktorlar dizisindeki Doktor Zenan’ı canlandıran Melike Güner, Yalancılar ve mumları dizisindeki Şerife karakterinin ta kendisi..

yalancilar ve mumlari melike guner serife

Melike Güner kimdir?

Melike Güner (d. 2 Haziran 1979, İstanbul), Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusudur. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. İlk baş rolünü oynadığı uzun metrajlı filmi ise 2011 yılı Dram/Romantik türündeki İncir Reçeli’dir.
Sanat hayatına 14 dizi, 6 tiyatro ve 4 film sığdıran başarılı oyuncu 2016 yılında “Medet” isimli tiyatro oyunu ile 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Ödülünü aldı. Doktorlar dizisinde canlandırdığı donuk karakter olan Doktor Zenan ile zihinlere kazınmış olan oyuncu, bu rolden başka da dikkat çekici bir rol almamıştır.
21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Ödülü/ Medet almıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir