Yağlı Saçlara Isırgan Şampuanı

Yağlı saçların doğru şampuan seçimiyle derinlemesine temizlenmesi gerekmektedir.Şampuan kullanımıyla birlikte saçlarınızı yıkarken kullandığınız suyun sıcaklık derecesi de büyük önem taşımaktadır. Saçlarınızı aşırı sıcak suyla yıkamaktan kaçının. Çünkü sıcak su yağlanmayı hızlandırır ve saçların sönük görünmesine neden olur. Fotomodeller işlerine başlamadan önce saçlarını soğuk suyla yıkarlar. Bu saçların daha parlak görünmesini sağlar.

Saçlarınızın sağlıkla parlayabilmesi için saç derisinin salgıladığı yağlara da ihtiyacı var. Saçınızı kurutmayan, ancak fazla yağını arındıran, dengeleyen bir şampuan kullanımına dikkat etmelisiniz.

kloraneisirgansampuan

Klorane ısırgan otu ekstreli şampuan içeriğindeki ısırgan otu ekstresi sayesinde saç derisinde yağlanmayı hızla azaltır. Aşırı çalışan yağ bezinin aktivitesini düzenler ve saçı yumuşatır.  Isırgan otu köklerinin ana bileşenlerinin tonik etkisi yaratarak, saç derisini arındırdığı ve sebum üretimini dengelediği kanıtlanmıştır. İhtiyaç duyulan sıklıkla kullanabilirsiniz. Saçlarınızı yıkarken daha iyi nüfuz etmesi için saçta 2-3 dakika bekletmelisiniz.

Yalnız biraz pahalı çünkü 200 ml fiyatı eczanede 28 TL.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir