Var Böyle Tipler Kıvanç Talu Dolancırıcılık İddiası Gündemde

Son zamanlarda sosyal medyada popüler olan kişilerin yaptığı yolsuzluklar ve dolandırıcılıklar gündemden düşmüyor. “Var Böyle Tipler” hesabıyla ünlenen ve 150 milyonluk vurgun yaptığı söylenen fenomen Kıvanç Talu ve eşi hala bulunamadı. Çift, bir milyon takipçisi olan “Var Böyle Tipler” adlı hesaplarıyla birlikte kişisel hesaplarını da kapattı.

varboyletipler

Var Böyle Tipler Kıvanç Talu Kimdir?

Kıvanç ve Beril Talu’nun, arkadaşlarını ve yakın çevresini işbirliği teklifiyle dolandırdıkları öne sürülüyor. İddiaya göre, teklifi kabul edenlerden para alan fenomenler, yüksek faizle geri ödeme garantisinde bulundu. Memur bir ailenin çocuğu olan Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara’da dünyaya geldi. “Var Böyle Tipler” adıyla çektiği kısa, komik videolarla tanındı. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007 yılında reklam yazarı olarak çalışmaya başladı.

Beril Talu kimdir, nereli?

Beril Talu, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İzmir Özel Türk Koleji’nde lise eğitimini tamamladı ve ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Sosyal medyada eşi Kıvanç Talu ile birlikte çalışmalar gerçekleştiren Beril Talu, çeşitli reklam ajanslarında çalıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir