Dilan Polat Kaç Yıl Ceza Alacak, Hangi Cezaevinde Kalıyor?

Sosyal medyada paylaştığı hayatı dizi film gibi ilgiyle izlenen Polat’a hayat son günlerde şok üstüne şok yaşatmaya devam ediyor. Gösterişli hayatı, etrafa saçtığı paralar, lüks arabaları geride kaldı. Bir oğlu ve bir kızından uzakta bir hafta geçiren Polat ailesi, zor günlerden geçiyor. Av. Burak Evci, çiftin suçları kesinleşirse 30 yıla kadar hapis cezası alabileceklerini söyledi.

dilan polat cezaevi

Dilan Polat Engin Polat Kaç Yıl Ceza Alacak?

Haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından soruşturma başlatılan Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin alabilecekleri ceza için şunları söyledi: “Burada atılı suçlarla alakalı olarak suç örgütü kurmaktan dolayı yargılanmaları söz konusu olacaktır. Bunu kara para aklama sürecinde TCK 282. maddeye göre kara para aklamanın cezası 3 ila 7 yıl arası hapis cezası ve 20 bin güne kadar adli para cezasıdır. Örgütlü bir şekilde hareket etmeleri söz konusu ise ki 30 kişinin gözaltına alınması söz konusu. Bu ceza 6 ila 14 yıl arası hapis cezası ve 40 bin güne kadar adli para cezasıdır.”

Dilan Polat Sıla Doğu hangi cezaevinde kalıyor?

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, hastanedeki kontrollerinin ardından Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’nde kalmaya başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir