Tolunay İleyda Topal Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyorlar?

Sosyal medyada tanınan ve milyonlarca takipçisi bulunan çift sempatik tavırlarıyla takipçilerini artırmaya devam ediyor. Tolunay ile İleyda’nın nasıl tanıştıkları, evlenme süreçleri, ne iş yaptıkları da merak ediliyor. Hayatlarının birçok anını paylaşan çift yıllardır İnstagram mecrası içindeler.

tolunay ileyda topal orhangazi

Tolunay İleyda Topal Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyorlar? Nasıl tanıştılar?

Tolunay da İleyda da 1995 İstanbul Bahçeşehir doğumlular. Aynı lisede okudular ve burada tanıştılar. Tolunay Trabzonlu, İleyda ise Erzincanlıdır. Tolunay 1.74 boyunda, İleyda ise 1.66 boyundadır. İkisi de Galatasaray takımını tutmaktadır. 8 Ağustos 2014’de söz yapmış ve 30 Mayıs 2015 senesinde evlenmiştir. 19 Haziran 2012’de doğan büyük çocuklarının ismi Orhan Gazi’dir. Orhan ve Gazi isimleri çiftimizin babalarının isimleridir. İkinci çocuklarının ise Çağdaş Ege’dir. Geçtiğimiz yıllarda Dilan Polat’ın evine komşu olan bir eve taşındılar ancak sonradan tekrar Bahçeşehir’de bulunan evlerine geri döndüler.

Tolunay İleyda Topal Ne Mezunu?

İleyda Topal’ın Uşak Üniversitesi- Tarih Öğretmenliği mezunudur. Tolunay ise İstanbul Gelişim Üniversitesinde Mühendislik okumuştur. Çift okulları biter bitmez evlenmiştir. Şu an itibariyle 2 erkek çocukları vardır. Geçtiğimiz yıllarda çalışmadıkları için geçimlerini nasıl sağladıkları merak edilen çift, şimdilerde Dilan Polat’ın güzellik merkezleri zincirlerine dahil olmuşlardır. Bahçeşehir şubesi İleyda ve Tolunay yönetiminde çalışmaktadır. Tolunay İleyda’da estetik olup olmadığı merak ediliyor. İkisinde de hiçbir estetik müdahale bulunmuyor.

İleyda’nın kız kardeşi vardır. Adı İlke Elagöz’dür ve kendisi de sosyal medyadan gelir elde etmektedir. İleyda ile benzerlikleri dikkat çekmektedir. Tolunay’ın ise Çağdaş adında bir abisi vardır.

Tolunay İleyda nasıl ünlü oldu?

Küçük yaşlarda tanışarak evlendikleri için hikayeleri merak edildi. Çiftin dış görünüşleri de dikkat çekici olunca genç yaşta evlenmiş olmaları izlenmeye başlandı. Yıllar içindeki değişimleri merak edilmeye devam edilerek paylaşıldı. İleyda başlarda fotoğraflarını paylaşanlara, onlara özel fan sayfası açanlara ateş püskürdü. Fan sayfalarını şikayet bile etti. Ancak sonrasında elde edilen gelir hoşa gitmiş olacak ki fanlara destek vererek bugünlere geldiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir