Tefal Actifry ve Actifry2in1 Hakkında

Tefal markasının ürettiği Actifry, kadınlar arasında çok ilgi gördü. TV reklamları başta olmak üzere çeşitli mecralarda kendisinden övgüyle söz edildi. Bir kaşık yağla normalden çok daha fazla patates kızartılabiliyor. Patates bir yana, tavuk, balık, sebze hatta tatlı bile pişirebiliyorsunuz. Tenceredekine göre %3 daha az yağ kullanımı sağlıyor.

Actifry2in1’in önceki Actifry’dan farkı 2 in 1 kaşığıdır. Bu da tuz ve yağ kontrolünü bir arada sağlıyor. Güç olarak da eskisinden daha güçlü. 1400 Watt olan Actifry’a karşı 1550W gücündedir. Her iki ürün de bulaşık makinesinde yıkanabilir. Parçaları kolayca çıkar. İkisinde de dijital zamanlama ve el değmeden pişirme vardır. Her iki ürün de 2 yıl garantili.

Biz burada ürünü körü körüne övmek istemiyoruz. Yalnızca bir inceleme yapmak istedik. İki ürün arasında yaklaşık 300 TL fark var. Bakacak olursak da 300 TL değerinde bir farklılık görünmüyor.

Kullanlardan bazı yorumlar:
“Ben de 2 senedir kullanıyorum çeyizimde almıştım, ilk zamanlar çok kullandım şimdi bıktım sanırım:) özellikle butu çok güzel kızartıyor, patatesi de yağdaki gibi olmasada çıtırlaştırıyor, ayrıca pratik hiç karıştırmana gerke yok, pişinde dök tabağa ye.”

“Kesinlikle hem sağlıklı hem de sanki fritözde kızarmış gibi çıtır çıtır oluyor patatesler”

“Öncelikle eşim bu ürü bekarken spora başladığı dönemde aldı ve köftesinden balığına patatesİnden kestanesine her şeyi pişirip yedi.
Ben ona gittiğimde ürünü yıkıyordum sadece çünkü bulaşık makinesi yoktu bekar evinde. Evlendikten sonra kablolu parçalar hariç hepsini makinede yıkadım olduğu kadar temizlendi eğer ilk günden beri her kullanım sonrası bulaşık makinesi görseydi eminim şimdiki haliyle sıfır hali arasında fark olmazdı.
Patetes kızartmasını ben bu cihazda hazır patetes alarak daha çok beğeniyorum ama kendi doğradığımı kızartacaksam kendi kaşığıtla bir kaşık koyuyorum ve aynı yağda tencerede kızartılmış gibi oluyor. Kıstasınız dışarıda yediğiniz patates kızartmasıysa üzgünüm onun için zaten susuz kızartma yağı almanız lazım!
Ben parça tavuk kanar baget ya da kuş başı tavuk göğüa attığımda max 20dk ızgara tadı alıyorum tavuktan. Kullanan bir arkadaş haşlamadan pişmiyor demiş şok oldum tavuğu tavada bile yarım saat sürmeden haşlamadan pişirebilirsiniz. Acaba çok büyük mü koyuyprsunuz?
Köftelere gelirsek köfteyi güzel yoğurmaz ekmeğini ununu yumurtasını ( kıvam tuttutmak içn hangisini kullanıyorsanız) yeteri kadar koymazsanız mangalda da daüılır o köfte tavada da. Bemim yaptığım köfteler asla dağılmıyor. Yani bu konunun bu kadar uzamasına o kadar sinir oldum ki hamile olmasasam ve bu kadarşenmesem bir gün video çekip istediğiniz her şeyi pişirip her aşamasını size paylaşıcam 🙂
Söylemem gereken Şeylerden biri de ürünü aldığınızda iki düğmeli açma kapama tuşu olan çok basİt bir şey bile olsa önce kullanma talimatını ve önerilerini okumanız… Kullanma talimatını kitapçığını okumadığınız hiçbir üründen maksimum performans alamazsınız. !
Ayrıca eşim bildiğin dilim somon pişiyordu bu alette kusura bakmayın da kullanamayanlar ya beceriksik ya da kendi çapında vedat milör olduğunu sanıyor. :)”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir