Soğuk Lipoliz Jel Nedir Nasıl Kullanılır?

Bölgesel yağlanma oluşumunun engellenmesi ve oluşan bu yağların dondurulup parçalanarak dışarı atılmasını sağlayan bir jeldir. Tamamen doğal olan bitki özlerinden elde edilen ve kilo vermeye yardımcı olduğu bilinen jeldir. Soğuk lipoliz jel nedir ?

soguk lopofiz jel nedir nasil kullanilir

(Cold Lipolysis Jel) ismiyle bilinen bu jel spor ve diyet yapsa da bölgesel yağlarından kurtulamayan kişiler çok kolay bir şekilde bu yağlardan kurtulabiliyor.

Uzun zamandır bölgesel yağlanm sorunu yaşayan kadın erkek herkesin imdadına yetişen, kullanıldıktan sonra kısa bir süre içerisinde yağları parçalayan ve vücuttan atan jelin mucizevi etkiye sahip olduğu iddia edilmektedir.

Soğuk Lipoliz Jeli kullanmadan önce vücudunuzun hangi bölgesinde fazlalık olduğunu bilerek uygulamak gereklidir. Jeli kullanmadan önce, sürülecek olan bölgenin temizleyip kurulanması gereklidir. Alan temizlendikten sonra jelden yeteri kadar alınıp fazla kiloların olduğu bölgeye sürülmelidir.

Sürdükten sonra gözeneklerin jeli emmesi ve deri altına etki etmesi için 10 dakika beklemek gerekmektedir. 10 dakika bekledikten sonra isterseniz bölgeyi yıkayabilirsiniz. Yıkamadan da kıyafetinizi giyebilir ve daha iyi emilmesini sağlayabilirsiniz. Soğuk Lipoliz Jeli ile ayda 7 ila 9 kg verildiği gibi vücutta 10 ila 15 cm incelme de yaşanmaktadır. Hızlı kilo kaybı sonucu oluşan sarkmalarda yine jelin sıkılaştırıcı özelliği ile düzene girer ve sarkmaların önüne geçilmiş olur. 


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir