Sincanlı Erkal Sonel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İnci Taneleri dizisi tanıtımlarında ve dans sahnelerinde gösterdiği başarı ile dikkat çeken Sincanlı Erkal, ismini geniş bir kitleye duyurmuş durumda. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü gibi tecrübeli isimlerin yer aldığı bu yapım, Sincanlı Erkal’ın seslendirdiği “Geceleri Yakarım” şarkısı ile seyircilerin beğenisini kazandı. Peki, Sincanlı Erkal kimdir ? Kaç yaşında ve soyadı nedir? İşte, detaylar…

sincanli erkal sonel kimdir nereli kac yasinda

Sincanlı Erkal Soner Kimdir ? Sincanlı Erkal, İnci Taneleri dizisinin tanıtımında seslendirdiği türküyle adından söz ettiriyor. Geleneksel Ankara oyun havalarını ve Türkülerini başarıyla seslendirmesiyle sanatını geniş bir kitleyle paylaşıyor.

Erkal Sonel, Instagram üzerinde 60 binden fazla takipçisiyle sanatseverlerle etkileşimde bulunuyor. YouTube platformunda paylaştığı şarkıları ise yüz binlerce kez dinlenmiş ve beğeni toplamıştır.

Sincanlı Erkal, İnci Taneleri dizisiyle birlikte sadece Ankara’nın değil, tüm Türkiye’nin gurur kaynaklarından biri haline gelerek sanatında yeni bir döneme adım atmış gibi görünüyor. Sesinin ve performansının Anadolu’nun derinliklerinden yükselen bir çığlık olduğu bu yetenekli sanatçının, kariyeriyle ilgili merak edilenlerle ilgili detaylar zaman içinde gün yüzüne çıkacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir