Sıla Doğu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ünlü sosyal medya fenomeni ve iş kadını olan Dilan Polat’ın ablası olan Sıla Doğu’nun kim olduğu kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Dilan Polat’tan iki yaş büyüktür. Yani 1988 Adana doğumludur. Dilan Polat’ın evlenmeden kullandığı soyadı Doğu’dur. İki kardeşin bir de erkek kardeşleri vardır ki adı da Can Doğu’dur.

sila dogu dilan polat

Sıla Doğu kimdir, nereli?

Sıla Doğu 2014 yılında Miss Elidor güzellik yarışmasına katılmıştır. Manken ve modellik de yapmaktadır. Ayrıca kardeşi Dilan Polat ile birlikte güzellik merkezlerini yönetmektedir. Doğu, oyunculuk yapmak istediğini de dile getirmektedir. Geçtiğimiz hafta kardeşi Dilan Polat ile birlikte Umre ziyareti yaparak tekrar gündeme gelmişlerdir.

Sıla Doğu boyu kaç? Geçirdiği estetikler neler?

Sosyal medyada mankenlik yapması sebebiyle boyu ve kilosu merak edilen Sıla, 1,75 boyunda ve 55 kilogram ağırlığındadır. Eski fotoğraflarına bakıldığında oldukça farklı göründüğü için yaptırdığı estetikler merak ediliyor. Eskiden kemerli bir buruna sahip olan Doğu, burun estetiği geçirmiştir. Ayrıca dudak doldurma, kaş kaldırma işlemleri de yaptırmıştır. Hiç evlenmemiştir ve tek başına yaşamaktadır.

Sıla Doğu erkek miydi?

Sıla hanımın maskülen tavırları sebebiyle onun eskiden erkek olup olmayacağı merak ediliyor. Onun sadece duruşu öyle yani cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiği iddiaları doğru değildir. Doğarken de kadın olarak doğmuştur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir