Sehabe Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Aydilge isimli şarkıcıyla birlikte “Sarılsak Geçer Gibiydi” adlı şarkı ile Spotify gibi platformların viral listelerine girmeyi başaran ve merak edilen isimlerden biri olan rapçi Sehabe kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sehabe kimdir nereli gercek adi nedir

Sehabe gerçek adı nedir ? Sehabe sahne adıyla tanınan rapçinin gerçek adı ise Barış Çetin’dir, Sehabe nereli ? kendisi aslen Aydın’lıdır. 1988’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde doğmuştur.

2003 yılında üreterek biriktirdiği acapellalarını kasetçalara kaydetmiştir. Daha sonra yetersiz bir düzeyde olduğunu düşünerek rap müziğe ara vermiştir.

Liseyi Aydın’ın en başarılı liselerinden biri olan Nazilli Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseyi bitirdikten sonra müzik kariyerine yeniden dönmüştür. İlk dönem hazırlıklarına 2006 yılında başlayan rapçi “Vuslat Kayıt Evi” ismini verdiği stüdyosunu 2007’nin Ağustos ayında kardeşi Yeis Sensura ile beraber kurmuştur.

14 rapçinin yer aldığı “Susamam” adlı şarkının bir kısmında yer alarak da adından söz ettirmiştir.

Instragram hesabı sehabeonline şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir