Şarkıcı Gülden Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak “Yandan Yandan” isimli şarkı ile popüler hale gelen şarkıcı Gülden’in adından söz edilmeye başlandı. Şarkıcı Gülden kimdir ? kendisi hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sarkici gulden kimdir nereli kac yasinda

Türkiye’de ilk olarak “Unutamam Dedin” şarkısıyla tanınmıştır. Şimdiye kadar 2 tanesi single olmak üzere 3 albüm çıkarmıştır. Şarkıcı Gülden Nereli ? 2 Ocak 1984 tarihinde Tekirdağ’da doğmuştur. Aslen de Tekirdağ’lıdır. Ortaokul yıllarında şarkı sözü yazmaya başlamıştır. Şarkıcı Gülden kaç yaşında ? 2021 yılı itibariyle 37 yaşındadır. 2001 yılında Ege Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda eğitimine başlamış olup Temel Bilimler bölümünden 2005 yılında da mezun olmuştur.

2 yıl Ege Ordu Komutanlığı’nın sanatçısı olarak hizmet verdi. Londra’da yerel koronun şefliğini yapmış olup parlamentoda da sahne almıştır. Londra’nın ilk kadın şefi olarak da medyada adı geçmiştir. Emre Aydın’ın 2012 yılında çıkardığı Soğuk Odalar isimli şarkının yazarı ve bestecisidir. Mustafa Ceceli ile de birlikte bazı çalışmalar yapmıştır.

Yandan Yandan, Yatsın Yanıma, Mendil, Ben seni böyle mi sevdim, Unutamam dedin, Uzun lafın kısası, Çiçek gibi isimli parçaları mevcuttur. 2010 doğumlu Melisa adında bir kızı vardır. Eşinden ayrıldığını ve tehditler aldığını da geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir