Saliha Erdim Kimdir?

Sosyal medyada sık sık görülen Uzman Aile Danışmanı ve yazar Saliha Erdim, aile eğitimi ve danışmanlığı hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır. Erdim, Türkiye ve yurt dışında birçok organizasyona eğitim vermektedir. Hayatı merak edilen Erdim, aile üzerine çeşitli konferanslar ve seminerler düzenlemektedir.

Saliha Erdim, 1956 yılında Samsun‘da doğdu. Lisans eğitimini Uluslararası Newport Üniversitesi’nin Davranış Bilimleri Bölümünde tamamladıktan sonra aynı bölümde yüksek lisansını da alarak Uzman Aile Danışmanı ve yazar olarak çalışmaya başladı. Erdim, aile eğitimi ve danışmanlığı konusunda uzmanlaşmıştır.

Saliha Erdim kimdir?Saliha Erdim, 2012 yılında Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği (KDTD)’nin süre ve içerik olarak Avrupa Davranış ve Kognitif Terapiler Birliğinden “Kognitif ve Davranış Terapileri Eğitimi”ni tamamladı ve “Kognitif ve Davranış Terapisti” unvanına sahip oldu. Bu eğitim sayesinde Erdim, aile danışmanlığı konusunda daha da uzmanlaştı ve kariyerine bu alanda devam etmeye karar verdi.

Saliha Erdim, aile ve çocuk üzerine seminerler vermekle kalmayıp, Medya Etik Ödülü’ne de layık görülmüştür. Yeryüzü Eğitim Danışmanlık firmasının kurucu ortağı olarak da faaliyet gösteren Erdim, profesyonel kimliği ile eğitimlerine devam etmektedir. Aile danışmanlığı ve eğitimi konusunda uzmanlaşmış olan Erdim, bu alanda çalışmalarına kesintisiz olarak devam etmektedir.

Saliha Erdim, evli bir kadındır ve 6 çocuğu bulunmaktadır. Saliha Erdim, Zekeriya Erdim ile evlidir.

Önemli bir aile danışmanı ve eğitmen olan Erdim, bu alanda çalışmalarına devam etmektedir. Aile eğitimi ve danışmanlığı konusunda uzmanlaşmış olan Erdim, kendine ait bir danışmanlık firması da bulunmaktadır. Aile danışmanlığı ve eğitimi konusunda uzmanlaşmış olan Erdim, aile hayatındaki tecrübeleri de bu alanda çalışmalarına katkıda bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir