Sadakatsiz Dizisindeki Selçuk’un Gerçek Annesi Şaşırtıyor

Kanal D’nin her bölümü heyecanla beklenen dizisi Sadakatsiz’in öne çıkan karakterlerinden Selçuk’un gerçek hayatta kim olduğu ve nerelerde oynadığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Başarılı oyuncu, aslında çok ünlü bir aileden geliyor. Hem annesi hem de babası oldukça ünlü olan oyuncu, dizideki performansı ile beğeni topluyor.

Dizinin ilk bölümlerinde antipatik bir görüntü sergileyen Selçuk karakteri, çocukluğuna inildikçe acıma duygusu ile birlikte merhamet duygularını uyandırmaya başladı. Serseri ruhunun kaynağının annesine dayandığını gören izleyiciler onu sevmeye başladı.

Sadakatsiz dizisindeki Selçuk’un gerçek adı nedir? Selçuk’un gerçek annesi kimdir?

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ile Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Metin Tekin’in oğlu olan Emir Tarık Tekin, Oxford Üniversitesi’nde drama eğitimi almıştır. 

taroemir emirtariktekin
sadakatsiz selcuk emir tarik tekin

Emir Tarık Tekin biyografisi

Tekin 1997 yılında dünyaya geldi. Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ile Beşiktaş’ın eski futbolcularından Metin Tekin’in oğludur. Oxford Üniversitesi’nde drama eğitimi aldı. Daha önce Can Evrenol’un Çıplak dizisinde oynayan Tarık Emir Tekin, Kanal D’nin fenomen dizisi Sadakatsiz’de Selçuk karakterine hayat veriyor. Tekin’in Sofia adında sevgilisi olduğu biliniyor.
İnstagram hesabı @taroemir ..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir