Kanser günümüzün illeti. Her yıl yaklaşık 400 bin yeni kanser teşhisi konuluyor. Teşhis sonrası başlayan tedaviyle birlikte de yüz binlerce kişinin saçları dökülüyor. Birçok kanser savaşçısı da dökülen saçları yerine peruk kullanmak durumunda oluyor. İşte günümüzün bu problemiyle savaşanlara destek için Kanser Savaşçıları Derneği tarafından bir saç bağışı kampanyası başlatıldı.
Saçım Saçın Olsun adlı kampanya ile bağışlanan saçların peruk kullanmak zorunda olanlarla buluşturulması amaçlanıyor. Gönüllü kuaförler bu harekete destek veriyor ve bağışçı bekliyor. Siz de saçınızı kesmeyi düşünüyorsanız ve 30 cm üzerinde ise kesilen saçınızı bağışlayabilirsiniz. Saçınızın belirli bir gürlükte ve boya ile çok yıpranmamış olması gerekmekte.
Saç kesimi için gönüllü kuaförlere de sürekli ihtiyaç duyuluyor. Yakınlarınızda gönüllü saç kesebilecek kuaför mevcut değilse kendi kuaförünüze saçınızı kestirip kargo ile gönderim yapabiliyorsunuz.
Başvurmak için sacimsacinolsun@gmail.com mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz. Uygun kriterlerde saçınız mevcut ise, Amerikan Hastanesi Güzelbahçe sok. No:20 Nişantaşı İstanbul adresine Gizem Tokça adına gönderebilirsiniz. Kanser Savaşçıları Derneği güvenilir bir kuruluştur. Saç temin eden ve güvenilir olmayan kişi ve kuruluşlara karşı lütfen dikkatli olunuz.
Detaylı bilgi alabileceğiniz Facebook sayfası: https://www.facebook.com/Sa%C3%A7%C4%B1m-Sa%C3%A7%C4%B1n-Olsun-942007502541606/
Kılıç Ve Kılınç Arasındaki Fark Nedir? Kılıç: Genellikle kesici bir silah olarak tanımlanır. Tarih boyunca…
Göz Uçuğu (Oküler Herpes) Nedir? Belirtileri, Tanısı ve Tedavisi Göz uçuğu, herpes enfeksiyonunun gözde ortaya…
Gözde Yanma, Sulanma ve Kaşıntı Varsa Demodex Parazitine Dikkat! Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr.…
Ali Murat Kırık Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Ali Murat Kırık, 1986 doğumlu Türk akademisyen, iletişim…
Baumwolle Kumaş Nedir, Ne Demek, Sağlıklı Mı? Baumwolle, Almanca bir kelimedir ve Türkçede pamuk anlamına…
İlk olarak Sensizlik isimli şarkı ile gündeme gelen ve Söyleyin o benim isimli şarkı ile…