Russ Millions Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Uzi adlı rapçiyle birlikte International isimli parçaya imza atan ve ülkemizde de merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Russ Millions kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

russ millions kimdir nereli kac yasinda

Profesyonel olarak Russ Millions olarak bilinen Shylo Batchelor Ashby Milwood, bir İngiliz rapçidir. Aralık 2018’de “Gun Lean” single’ını Virgin Records’tan çıkardı. Parça UK Singles Chart’ta 9 numaraya kadar yükseldi ve İngiltere’de ilk 10’a giren ilk sondaj pisti oldu. Spotify üzerinde Body, Raggae Calypso, 6:30, Shake it, Keisha Becky, Baba gibi parçaları vardır.

Russ Millions kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 27 yaşındadır. 20 mart 1996 doğumludur.  Russ Millions ingiliz asıllı bir rapperdır. Özellikle 2022 yılında çıkardığı big shark şarkısı ile metro fm ve pal station gibi radyolarda oldukça çok kez çalınmıştır. Russ Millions’un gerçek adı ise Killy Milly’dir.
Instagram hesabı russmillions şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir