Reynmen Emire Cansu Kurtaran Aşkı Ortaya Çıktı

Ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş’ın sır gibi sakladığı yeni aşkı ortaya çıktı. Yusuf Aktaş’ın sık sık yurt dışı gezilerine çıktığı biliniyordu ancak bu sefer gizli yaşadığı aşkının görüntüleri ortaya çıktı. Reynmen’in yeni sevgilisinin eski Miss Turkey finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran olduğu çekilen videodan anlaşılıyordu. Londra sokaklarında oldukça samimi görüntüler veren çiftin birbirini ne kadar sevdiği belli oluyor.

reynmen yeni sevgilisi kim

İkili aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Londra’da herkesten uzak gezebildiklerini zannediyorlardı ancak hayranları orada da görüntü almayı başardılar. Başbaşa tatil yapan ikilinin cadde ortasında samimi tavırlar sergilemesi gözlerden kaçmadı.

emire cansu kurtaran

Emire Cansu Kurtaran kimdir?

Miss Turkey 2017 finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran, İngiltere’de EYNSFORT COLLEGE üniversitesinde okuyor. Hayatını İngiltere’de devam ettiren 26 yaşındaki Kurtaran, şimdilerde sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerliyor. 2007 yılında katıldığı güzellik yarışması onun için bir adım oldu. Yarışmaya katıldığında 21 yaşındaydı. Doğum yeri Bursa’dır. Boy 1,78’dir. Reynmen ile aynı boydadır.

emine cansu kurtaran missturkey
re

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir