Philips Lumea Etkili Mi?

Philips Lumea adında bir tüy alma sistemi geliştirdi.  Vücudunuzun yanı sıra yüzünüzde de kullanabileceğiniz bu aletle kılların yok edilebileceği iddia ediliyor. Düzenli olarak uygulanan hassas ışık darbeleri cildinizin her gün ipek kadar pürüzsüz olmasını sağlayacağı söyleniyor.

Philips Lumea tüy köklerine yumuşak ışık darbeleri veriyor. Bunun sonucunda tüy doğal yollarla dökülüyor ve yeniden büyümesi önlenmiş oluyor. Bu işlemi düzenli olarak tekrarlarsanız ipeksi ve pürüzsüz bir cilde sahip oluyorsunuz. 

Philips Lumea, IPL (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) adı verilen ve profesyonel güzellik salonlarında kullanılan teknolojiyi temel alan ışık bazlı yenilikçi bir teknoloji kullanılıyor. Philips bu teknolojiyi evinizin rahatlığında, etkili biçimde kullanabilmek için tasarlanmış. Philips, devrim niteliğindeki tüy alma sistemimizi geliştirmek için önde gelen dermatologlarla işbirliği yapmış.

Philips Lumea ve diğer lazer epilasyon çeşitlerine göz atmak isterseniz aşağıdaki linke göz atnız:
http://www.netavantaj.com/kisisel-bakim/epilatorler/lazer-epilatorler

En çok öne çıkan yorumlar şu noktada yoğunlaşıyor:

“IPL tüy alma sistemi Philips’in bayisinde Philips lazer epilasyon aleti olarak tanıtıldı. Ürünün satış yapılan internet sayfalarında da sanki lazerle epilasyonu evimizde kendi kendimize yapabilecekmişiz gibi tanıtılıyor. Oysa tüyleri uyutma sistemi, aleti kullanmayı bıraktığın anda tüyler eskisinden daha canlı geri geliyor.

İşte kullanıcıların gerçek yorumları:

  • arkadaşlar bu cihazı sürekli kullanmanız gerekiyor kalıcı çözümü yok kıllar dökülüyor ve yeniden iki hafta sonra çıkıyor iki haftada bir yapman gerekiyor lazer merkezlerindeki gibi 5-6 seantan sonra tamamen bitecek diye birşey yok yani anlayacağınız kılları döküyor fakat bir ömür boyu kullanmak zorundasınız kalıcı çözüm değil
  • Almadan önce çok kararsızdım işe yarasa niye herkes güzellik salonuna gitsin diyordum. Hatta ilk kullanımda okadar basit ve acısız bir işlemdiki işe yaramayacak boşuna para verdim diye düşündüm. Fakat ilk kullanımdan itibaren gördümki normal yöntemlerle ertesi gün çıkan tüyler yok. 2. uygulama da bile azalmıştı. Kesinlikle tavsiye ediyorum güzellik salonunda maliyeti, yol eziyeti, seanslar uzun sürsün diye uygulamanın az yapılması, hijyen derdi olmadan alın evinizde rahatça yıllarca ve bütün aileye kullanın derim.
  • cep telefonumdan bile daha çok seviyorum ve baglıyım lumea ….. ama sadece 2 haftada 1saat ayırıyorsun….ilk kullanımdan itibaren hemen etkisini gördüm….artık cildim daha uzun zaman temiz aydınlık tüysüz ışıldıyor….lazer atış günüm geldiğinde bile hiç eski tüy haritamı tenimde görmüyorum…benim için vazgeçilmez bir ürün oldu…aldıgım günden beri daha iyi görününen cildim çok az çıkan ve sorun yapmadıgım tüyler var artık …yaklaşık 3 ay oldu. 2 haftada bir tekrarladıgım 8 seans uygulamam oldu….şunu söyleyebilirim ki salonlardaki 1seans ücretine lumea ya sahip oluyorsun kendi özelinde temiz bir şekilde uygulama yapıyorsun…bundan sonraki aşamada daha etkili sonuç alacagımı düşünüyorum ….almasam bile şuanki durum beni yeterince etkiledi…çünkü geçmişten günümüze hiç bir uygulama bu kadar temiz acısız etkili olmadı…
  • Aldigimda tedirginliklerim vardi. Fakat ilk kullanimda beni sasirtan ilk olarak acisiz olmasi ve son derece pratik olmasiydi. 2. kullanimimda farkliliklar görünmeye baslamisti. Asil evet bu cihaz ise yariyor dedirten 4. kullanim olmustu, kesinlikle tüylerde 80% ne varan azalma mevcuttu. Suan 10.kullanimini yapiyorum ve tüyler daginik bir sekilde sadce 10% görünmekte.Bu kesinlikle kollarda rahatsiz edici bir görünüm degil,ancak bacaklarda 100% bir sonuc elde edilmesini bekliyorum. Bende olumlu bir sonuc gösterdi.Memnunum.
    Eger tüyleriniz koyu ve kalin ise bu cihaz ideal bir secimdir. Her zaman elinizin altinda pratik bir tüy azaltma cihazi istiyorsaniz Lumea Ipl dogru adres.

Not: Hamilelikte çok zorunlu olmadıkça bu tür ürünlerin kullanılması önerilmez.

51 yorumlar

  1. Ben 4 üncü seansımı yapmadan %70 den fazlasının yok olduğunu gördüm. 4 üncü seanstan sonra tamamen gitmişti. Haftalardır yok ve çok mutluyum. Benim polikistik over hastası olmamdan dolayı çok fazla ve sert çıkıyordu. Ama artık hiç yoklar. Tabi bunda beyaz tenli olmanın da etkisi büyük sanırım.

  2. can_poyrazoglu1994@hotmail.com

    Merhaba ben ürünü yeni aldım dün ilk kez kullandım bazı yorumlar beni düşündürmeye başladı ürünü yüzümde kullanmak için aldım dudak üstü çene altımda oldukça sert kıllar mevcut polikstk over hastalığımdan dolayı kıllanma yaşadım bu cihaz kılları azaltmaya bitirmeye yönelik mi yoksa bildiğimiz ağda yöntemlerinin daha acısız temiz kullanım yöntemi olarak kullanacağımız bir şey mi?ve yüzde uygulama yaparken traşlama yapma fikri bana mantıklı gelmedi buraları küçük bi makina ile keserek kısalttım o şekilde uygulama yaptım soruma cevap bekliyorum gerçekten çok tedirginim :((

    • Bitirmeye yönelik bir makinedir ve kullanma talimatında yazdığı gibi kullanılmalıdır. Uygulamadan önce kılları kökünden almamak gerekiyor. Traşlama yapılmalıdır.

    • traslama derken ben bır klınıkte bu ıslemı yaptırdım ve ordada uzun kıllar makas ıle kesılıyordu yuzdekı dıger bolgelerde cıletlenıyordu uzun kıllar yanınca vucuda yapısık kötu göruntu yaratıyordu bence sıkıntı olmaz tabı bu makına klınıktekıler gıbı kokten cozumse bende almak ıstıyorum

  3. ben ilk seansımı ıpl lumea ile yaptım. Bacığımın üst kısmını jiletle alıp uyguladım. ama ertesi gün tekrardan kıllar çıktı pürüzsüz olmadı. Bu normal mi ilk seans için.

  4. Ggercekten etkilimi we bazilari hic etkili deil dewamli kullannman mi gerekio we fiyatdan bilgi werir msiniz we marka olaraj en iyisi en etkilisi hangisi ?

  5. Mükemmel bi cihaz.

  6. Mrb ben bir ay once aldim bu urunu.kollarima kullandim ilk.bir ay gecti hala cikmadi tek bir tuy bile.ince tuylerde hemen etkili.kalinlarda zaman aliyor ama cok memnunum

  7. ben sunu merak ediyorum bu alet 100.000 veya 140.000 atış yapıyor.kullanım ömrü nedir ve bu atışlar bitince 1500tl verdiğim makinayı çöpe mi atacağım.baslık degiştirme veya daha farklı bir tekrar kullanım olanagı var mı?

  8. traş ile almak derken ben bu aleti yüzüm için almak istiyorum yüzümü jiletlemi alıcam ya aldığımda kıllar daha fazla artar makine işe yaramazsa yardımcı olursanız sevinirim.

  9. Genital bölgede kullanılıyor mu ayrıca hamileler kullanırsa bir zararı olur mu

  10. Bende almayi dusunuyordum ama artik vazgectim.bi arkadas bu aletin tuyleri uyutma yontemi oldugundan ve omur boyu kullanmak zorunda oldugumuzdan hatta tuylerin daha sonra cok daha fazla ciktigindan bahsetmis.ben ha epilasyon aleti kullanmisim ha lazer epilasyon ikiside ayni sey ozaman.bu alet bi sure cikarmayip resmen agzimiza bal suruyor ve gercekten cikmayacak saniyoruz. Ama mantikli dusununce piyasada artik lazer epilasyon salonu kalmaz boyle bi pazari yok etmis olur bu alet.onca eziyeti kimse cekmez alir bu aleti kendi ewinde istedigi gibi yapar. Ya bu islemi salonlarda doktorlar egitimliler yapiyor basitmi bukadar yaaa. Bence degmez okadar paraya. Hile hepsi

  11. Merhaba philips lumea hangi periyotlarda kullanilmalidir ilk iki ay iki haftada bir sonraki surecte her jiletleme yapildiginda kullanilabilir mi?

  12. Lumea nın hamilelikte kullanımı uygun mudur cevaplarsanız sevinirim

  13. Phılıps lumea aldım.ilk kullanımda başlığını cıkarıp cıhazın o kırmızı ekranına baktığımda ekranda sankı yanık gıbı sıyah lekeler olustugunu gördüm.ekranın böyle leke yanık olmadı normalmi?ilk kulkandığım için cihazı fazla bılmıyorum.teşekkürler

  14. philips lumeayi bacaklarima uyguladim fakat tuylerde bir dökülme olmadi.8 gun geçti.bu normalmi?

    • Kullanma talimatını iyi okumalısınız. Uygulama yapacağınız bölgeyi önce traş bıçağıyla kısaltmalısınız sonra uygulamaya başlamalısınız.

  15. tras bicagiyla kisalttim uyguladim..fakat tekkrar uzuyor..dokulme olmuyor.. tekrar kesip uyguluyorum yine ayni tuyler cikiyor..

  16. Hamile bayanlar kullana biliyomu bebeğe zararı olurmu cevaplarsanız çok sevinirim

  17. ben sunu merak ediyorum bu alet 100.000 veya 140.000 atış yapıyor.kullanım ömrü nedir ve bu atışlar bitince 1500tl verdiğim makinayı çöpe mi atacağım.baslık degiştirme veya daha farklı bir tekrar kullanım olanagı var mı?

  18. merhaba benimde bir sorum olacak ben 1yıldır lazere gidiyorum fakat hala cıkan tüylerim var bunun için bu makinayı alsam etkili olur mu sizce.. bilgilendirirseniz cok sevinecegim..

  19. Benim bir arkadasim kullandi ve 7 seans sonra bacaklarinin ustu bitmis alt taraflarinda ise cok az kalmis 1 2 tane acisiz ve pratikmis bende kullanmayi dusunuyorum

  20. Vajina ve maka bölgesinde kullanilabilirmi

  21. Erkekler özel bölgede kullanabilirmi

  22. bende almayı düşünüyorum küçük bir kızım var 2 yaşında onunla salonlara gitmem zor oluyo … 1 yılda sürse farketmez ama en azından gerçekten çözüm için uygun bir cihaz mi … tereddutteyim biraz ama bu yaz rahat geçirmek istiyorum tüysüz bir şekilde. . birde ömrü uzun mu onuda yazarsanız s3vinirim

  23. ben yaklaşık 3 hafta önce aldım bir kere kullanabildim henüz.. ama garibime giden bi durum söz konusu çıkan tüylerim kendiliginden dökülüyor.. çok memnunum tavsiye ederim arkadaşlar..

  24. Merhabalar,
    Ben de ikinci seansimi bitirdim. Acikcasi en cok biyik cene ve koltuk altinda etkisini gordum. Bacaklarsa belli bolgelerde tamamen dokulme oldu ilk seansta bile ama bu toplamda %10-15 ancak. Alin bolgesinde de yine etkili oldu. Benim merak ettigim sey favori bolgesine uygulayan oldu mu acaba? Ayni etki orada da gorulebilir mi? Benim sac koklerim epey asagidan basliyor favori icin ne yapmami onerirsiniz?

  25. Arkadaslar yuze uygulayacak olanlar icin bir uyari yapmak istiyorum. Uygulama kitapciginda jilet uygulayn seklinde yaziyor ancak ben sacma buldum ve bu yuzden jilet olmadan uyguladim. Normal sekilde iple veya biyik alma aparatlari olan telle alip sonra uyguladim ve su an sorun yok. Normalde her gun biyik almak zorunda kaliyordum, beyaz tenliyim tuylerim koyu ve hergun kucuk de ciksa belli oldugu icin almak zorunda kaliyordum. Ama su an inanin bi hafta boyunca elime cimbiz bile almiyorum o kadar rahatim. Yuzume de uyguladim fakat yuzumde ayva tuyu seklinde ve daha acik renkli tuyler var . Yani sakal denilen tarzda bisey degil. O nedenle kisaltma yapmadan uyguladim yuzume de ve yine sonuc olumlu. Ancak eger ki hormonal bozukluklardan oturu ciddi bir tuylenme varsa yuzunuzde kisaltmadan uygulamayin. Ama yine soyluyorum yuzunuzde kesinlikle tiras bicagi ya da jilet kullanmayin.

  26. merhaba ben bu urunu alalı bir buçuk ay oldu uyguladım ama pek etkisini göremedim jilet le alıyorum bı gün sonra lazer uyguluyorum ıkıncı üçüncu ve daha sonrakılerde de jılet yapıp bıgün sonra mı uygulucaz yada jilret ı bı kere mı oygulucaz cıktıkca lazer mı yapcaz anlayamadım yardımcı olurmusunuz?

  27. Merhaba emine hanim, Jiletle aliyorsaniz beklemedm hemen uygulamaniz gerekiyor, eger agda yaparsaniz iki gun bekleme suresi verilmis kitapciginda. Bir de sizin teninizin hassasiyetine gore uygulama yogunlugunu degistirebilirsiniz. Mesela benim tuylerim cabuk ciktigi icin ozellikle dudak uzerinde iki haftayi bekleyemedim o nedenle bir hafta sonra tekrar uygulamistim. Ama tekrar soyluyorum bu sizin cildinizin hassasiyetiyle ilgili. Bacaklarim icin zamanim olmuyor her hafta icin ama yuzde uyguladim. Bacakta ben ikinci kullanimi tamamladim su an ortalama bi hafta oldu ve yuzde otuzluk bi alanda cikti sadece bazi yerlerde hic cikmiyor bazilari da cikip dokuluyor. Ama dokulmesi icin biraz uzamasi gerekiyor. Umarim etkili olur sizde de.

  28. merhaba pekı hayat boyu kullanılan bır makınemı yoksa ates atısları bıtınce copemı atıyorsunuz

  29. Arkadaslar philips lumea 2007 lazer cihazını aldım(1500tl ).3 seans oldu uygulama yaptım.sonuçlar cok etkileyici ben böyle bir sonuç alacağımı tahmin etmiyordum.Herkese tavsiye ederim düzenli ve talimatlarina uyarak kullanildigi taktirde gercekten cok etkili bir ürün. Güzellik salonlarina gidipte o kadar oara döküp sonuclari cok kotu olan cok tanidigim var. Bu cihazlar ömürlük surekli elinin altinda olmasi çok güzel kötü yorum yapanlar halt etmiş.3 seans olması na ragmen yüzde 80 i gitti.

  30. Bu cihazla ilk seansimi yaptıktan 10 gun sonra ciddi dökülme gozlemledim. Ben vucudumun heryerine kullandım. Üst bacaklar ve kollar jilet kullanmama rağmen 10 gun boyunca çıkmadı. Ciktikca farkettim ki bölüm bölüm tuyler dökülmüş. Genital bölgemde suan ilk seans 13 gun sonrasi yüzde 40 azalma var. Jilet dışında hiç bişey vurmazdim çok sık sert ve koyuydu. Suan inanilmaz dökülme oldu. Dusta kese yapmanızı oneririm böylece dökülme hizlanyor. Göbek bolgeme de yaptım ve cok ama cok gec ciktilar zaten onlar çıkana kadar 2. Seans vaktim geldi ve yine yaptım. O kadar güzel ki. Ömür boyu bile kullansak acısız sivilcesiz purussuz yapış yapış his olmadan Tüysüz kalma fırsatı veriyor bu alet. Ve 250 bin atış en az 6 7 sene gider 🙂 eğer en ufak supheniz varsa bence düşünmeden alın. Tüm yaz parlayan bebek gibi bi cilde sahip olabilecegime inanıyorum ve gidişat o yönde 🙂

  31. Merhaba arkadaslar . Yagmur’a kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum. Su an 4. Seans bitti. Koltuk alti nerdeyse hic cikmiyor. Bacaklar %90 azaldi. Biyik ve yuz yine ayni sekilde nerdeyse yok denecek kadar az. Kollar 1 aydir ne aldim ne makinayi kullandm . Kollara sadece iki seans yaptm ona ragmen sonuc muthis. Sadece bikini bolgesinde duzenli uygulayamadim ama sanirim o da ayni donuti verecek. Uzun lafin kisasi lumea bir harika dostlarim 🙂 imkani olan alsin olmayan da ilk firsatta alsin derim..

  32. Arkadaslar merhaba, ben de yaklasik 4-5 aydir kullaniyorum. Ciddi anlamda azalma oldu hatta bazi bolgeler tamamen bitti diyebilirim. Ama bir hatirlatmada bulunmak istiyorum, cihazi duzenli kullanmaniz sart. Ben koluma ilk ve iknci seansi uyguladiktan sonra nasilsa rahatladim deyip devam etmedim ama iki ay sonra tekrar eski haline donduker. Kabul ediyorum benim hatam cunku duzenli kullanmadim ama mesela koltuk alti ve dudak ustunde ayni sey olmadi. Cunku o bolgelerde duzenli kullandim ve su an cok rahatim. O yuzden tekrar ediyorum duzenli kullanmadikca istenen sonucu beklemeyin.

  33. Merhaba arkadaşlar ilk olarak ben bacaklarımi tras bıçagi ile aldım sonra philips lumea yi kullandım 2 hafta oldu ama diğer seranslarda tekrar traş bicağına mi vurmak mi lazım beni bilgilerdirirmisiniz arkadaşlar

  34. Merhaba arkadaşlar ben philips lumea ilk olarak bacağimi traş bıçagi ile aldım sonra philips lumea yi kullandım 2 hafta oldu ama diğer bir seans ta tekrar bacağimi traş bıçagi ile mi almalıyım arkadaşlar beni bu konu ile bilgilendirebilirmisiniz

  35. Ben de Rowenta IPL aldım. 4 başlıklı ailemle beraber kullanıyorum. Başta IPL lere karşı bir antipatim vardı. Ama alıp kullanınca gerçekten etkili ürünler Rowenta IPL değiştirilebilir başlıklı aldık. 4 kişi kullanılabiliyor çünkü ekonomik olarak uyguna geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir