Özgü Namal’ın Eşi Hayatını Kaybetti

Ünlü oyuncu Özgü Namal, 3 yıl önce kariyerini bırakarak Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşti. Gözlerden uzak mütevazı bir hayat süren, eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan Namal, hayatının en üzücü gününü yaşadı. Sosyal medya bile kullanmayan Namal, şehrin stresinden uzak bir hayat yaşamak istemişti.

Özgü Namal’ın eşi hayatını kaybetti
Nefes terapisti olan 53 yaşındaki eş Serdar Oral, evde oldukları sırada kalp krizi geçirdi. Sağlık ekipleri çağırılarak hastaneye kaldırılan Oral, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Serdar Oral’ın cenazesi bugün İstanbul’a getirilerek Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi. Pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık 20 kişinin katıldığı cenazeye Özgü Namal gelemedi. Namal, mezarlığa “Biricik eşim ve babamız” yazılı bir çiçek gönderdi.

ozgunamalesi

Serdar Oral kimdir?
Ahmet Serdar Oral 53 yaşında olup reklamcılık sektöründe faal olan bir isimdir. Kendisi Ferco Holding ortaklarından birisi olarak tanınmaktadır. Popüler yaşamda az yer aldığından internet ortamında kendisi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Özgü Namal kimdir?
Melahat Özgü Namal 28 Aralık 1978’de Üsküdar’da doğdu. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır. 1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda da oyunculuk eğitimi almıştır. Sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğrafçılık da hobileri arasında yer almaktadır. Kurtlar Vadisi Dizisinde yarattığı Polat Alemdarın sevgilisi Elif Eylül karakteriyle geniş kitleye tanınmıştır..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir