Ozan Bayraşa Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak Simge’nin Çapkınca isimli parçasına imza atan ve yeniden merak edilen isimlerden olmayı başaran Ozan Bayraşa kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

ozan bayrasa kimdir nereli kac yasinda

Ozan Bayraşa, Türk müzik endüstrisinde oldukça saygın ve tanınan bir isimdir. 2023 yazı itibariyle akışı 2 Milyar markanın biraz altında. Amerika kökenli olup, İzmir’de büyümüştür ve şu anda İstanbul’da ikamet etmektedir. Çapkınca, Konduramadım, Köz, Üfle de söneyim, İsyancı, Sayım gibi parçaları vardır. Konservatuvar Dekanı Müfit Bayraşa ile Müzik Direktörü Kadriye Bayraşa’nın oğlu olan sanatçı, küçük yaşlardan itibaren sanata karşı güçlü bir tutku geliştirdi. Müzik eğitimine devam eden Ozan, klasik gitar alanında yüksek lisans yaptı. Ozan Bayraşa Simge sağın sevgili mi ? ikilinin önceden sevgili olduğu biliniyor ancak şuanda sadece arkadaş oldukları biliniyor. Ozan Bayraşa’nın babası Konservatuvar Dekanı Müfit Bayraşa’dır. Ozan Bayraşa nereli ? aslen İzmir’lidir.

Ozan Bayraşa, kariyeri boyunca Türkiye’nin en ünlü sanatçılarının sayısız hit şarkısının başarısına katkıda bulunan önemli bir yapımcı olarak ortaya çıkmıştır. Kayahan ile başlayan yolculuğu Sezen Aksu ile uzun soluklu bir işbirliğine imza atmıştır. Yeteneği ve başarıları nedeniyle Radyo Boğaziçi tarafından iki kez onurlandırılan Ozan’ın sekiz altın rekoru bulunuyor. Simge’nin Aşkın Olayım, Canımsın Sen, Kanunlar Gibi ve Ben Bazen gibi önemli eserler itibarını daha da sağlamlaştırdı. Ozan Bayraşa kaç yaşında ? 2023 itibariyle 42 yaşındadır. 29 Aralık 1981 doğumludur.

Instragram adresi bayrasa şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir