Melis Sezen Makyajsız Halini Paylaştı

Ünlü oyuncu Melis Sezen, doğal güzellikten yana olan ve makyajsız fotoğraflarını paylaşmaktan çekinmiyor. Bazı ünlüler sosyal medya paylaşımlarında filtre üstüne filtre kullanırken, Sezen’in filtresiz ve hatta makyajsız fotoğraf paylaşması takipçi kitlesinin gözünden kaçmıyor. Tatilde bol bol güneşlenerek, denizin, kumların ve güneşin keyfini çıkardığı için yüzünde çillerin oluştuğunu paylaştığı bir fotoğrafla gösterdi. Kaşlarının doğal hali ise gözlerden kaçmadı.

melis sezen makyajsiz hali fotograf

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, 1997 doğumlu. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. İstanbul’da dünyaya gelen Sezen, Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gördü. Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve ardından Siyah İnci dizisinde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman’la birlikte rol almıştır. Melis Sezen, Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırmıştır. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde başrol karakter olan “Nazan” karakterine hayat verdi. Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile kariyerinde zirve yaptı.

Melis Sezen eli neden kırmızı?

Melis Sezen’in oynadığı dizilerde ellerinin vücuduna göre daha kırmızı olduğu görünüyor. Kendisi de bu durumun farkında ve gelen sorular üzerine bir açıklama yaparak cilt tonuyla ilgili bir sorun olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir