Kurt Seyit ve Şura dizisi büyük umutlarla Star TV ekranlarında yayına başlamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde olduğu ve ilk bölümleri Rusya’da çekilen dizi için hayal kırıklıkları yaşandı.
Beklenen reytingi alamamasının, senaryonun hareketsiz olmasından kaynaklandığı söylenen dizide Farah Zeynep Abdullah’ın Tatlıtuğ’la da anlaşamadığı da öğrenilmişti. Çekimler Rusya’dan İstanbul’a taşınmasıyla birlikte Mürüvvet rolüyle Fahriye Evcen de ekibe katılmıştı.
23 Eylül Salı akşamı yeni sezonun ilk bölümü yayınlandı ve dizi yine beklendiği gibi bir reyting alamadı. Son bölümle birlikte dizi reyting olarak 23. oldu.
Erken Final Yapıyor
Sonuç olarak dizi senaryosuyla ve oyuncuların uyumuyla tutmadı ve başarız diziler arasına eklendi. Dizinin erken final yapacağı söyleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un bu gelişmeyle birlikte tahtının da sallanacağı söyleniyor.
Z Kuşağı Anneler Neleri Değiştiriyor? Dijital çağın çocukları büyüdü ve artık anne oluyor. 1997–2012 yılları…
Çocuklu Kadınlar İçin Zaman Yönetimi Stratejileri Anne olmak tam zamanlı bir iştir. Üstelik pek çok…
2025’in En Yeni Dekorasyon Trendi: Sessiz Lüks (Quiet Luxury) Evler Gösterişsiz ama Kusursuz Bir Şıklık…
Yerli Tatil Cennetleri: 2025’te Popülerleşen 7 Yeni Yer 1. Amasra (Bartın) Karadeniz’in sakin sahil kasabası…
2025’in En Popüler Fit Tatlısı: Yoğurtlu Mozaik Pasta Tarifi Yoğurtlu Mozaik Pasta, hem pratik, hem…
Yapay Zekâ Çağında Kaybolmayan 7 Meslek Yapay zekâ (AI) her geçen gün daha fazla iş…