Kozmik Yeşil Çay Tarifi

Prof. Dr, Ahmet Maranki’nin detoks kampına gidebilmek için insanlar büyük çaba sarf ediyor. Acaba bu kamplarda neler yapılıyor. İnsanlar neler yiyip neler içiyor? Merak ediyoruz. Atv’de yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata programının bugünkü konuğu Ahmet Maranki idi. Detoks kampından görüntüler verildi. Güne spor yaparak başlayan insanlar ardından kahvaltı ve “kozmik yeşil çay” içiyor.

Bu çayın içinde: Sarı kantaron, hibiskus (Mekke gülü), kuşburnu, ödem atmak için çam dalı ve mısır püskülü, kiraz sapı zayıflatıcı özelliğiyle, alıç ve sakinleştiri özelliği için papatya bitkisinden aynı oranlarda kullanılıyor. Bitkiler karışık olarak yeşil çay ile birlikte demleniyor. Terleme, böbreklerden toksinlerin atımı ve zinde uyanmak için günde 3 bardak içebilirsiniz. Çayı günlük taze olarak yapmanızda fayda var.

Daha enerjik olabilmek için elleri önde birbirine sürtün. Ellerinizin ısındığını ve enerji açığa çıkardığını hissedeceksiniz. Ellerinizi bu şekilde vücudunuzun üzerinde gezdirin. Bu şekilde kötü enerjileri atıp pozitif enerjileri kendinizde toplayacaksınız.

Sabah saat 5 ile 7 arası bağırsakların boşaltılmasının vaktidir. 7 ile 9 arası ise kahvaltı yapma vaktidir. Kahvaltının geciktirilmemesi gerekir. Sağlıklı günler..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir