Karınca Yumurtası Yağı Tüyleri Yok Ediyor Mu?

Fazla tüylenme birçok insan için utanç kaynağı olabilir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli ürün ve hizmetler mevcut olsa da, bunlar acı verici ve maliyetli olabilir. Karınca yumurtası yağının tüyleri yok etme veya epilasyon için kullanıldığı yaygın bir yanılgıdır, aslında tüylerin büyümesini engellemeyi amaçlayan bir üründür. Karınca yumurtası yağı, Doğu Avrupa ve Orta Doğu’da yüzyıllardır kullanılan geleneksel bir tüy alma tedavisi olmuştur. Yağ, kıl kökünü zayıflatmak ve yeniden büyümeyi önlemek için birlikte çalışan karınca yumurtası özü, özel krem ve diğer bileşenlerin benzersiz bir karışımını içerir. İçeriği %100 doğal olduğu için krem, genital bölge ve yüz dahil olmak üzere hassas ciltlerde güvenle kullanılabilir. Karınca yumurtası yağı ürünlerini bulmak eskiden zor olsa da, artık internette yaygın olarak bulunabiliyor.

Karınca yumurtası yağı tüylerin uzamasını gerçekten azaltabilir mi?

Karınca yumurtası yağının saç büyümesi üzerinde etkisi olduğunu gösteren HİÇBİR araştırma bulamadık, ancak ciltte yüksek konsantrasyonlarda kullanılmasıyla ilişkili bazı potansiyel tehlikeler olduğunu gösteren en az bir rapor bulduk.

karıncalar ve karınca yumurtaları

Karınca yumurtası yağı kullanmadan önce bunlara dikkat edin

Karınca yumurtası yağını cildinizin geniş bölgelerine uygulamadan önce küçük bir bölgede test etmeniz önerilir. Her kullanımdan 24 saat önce, kolunuzun iç kısmı gibi cildinizin tipik olarak hassas olmayan bir bölgesine az miktarda ürün uygulayın. Kızarıklık veya tahriş yoksa ürünü vücudunuzun daha geniş bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Alanı uygun şekilde hazırlamak için tüm tüylerin kökten alındığından emin olun. Bu, elektroliz, ağda, cımbız veya lazer epilasyon gibi yöntemlerle elde edilebilir. Tıraş olmak, tüyleri kökünden etkili bir şekilde çıkarmaz.

Ağda kalıntılarını gidermek için alanı ılık su ve sabunla iyice temizleyin. Ağda yağı, losyon veya bebek pudrası gibi herhangi bir madde istenmeyen bir kimyasal reaksiyona neden olabilir ve karınca yağı kreminin etkinliğini zayıflatabilir.

Karınca yumurtası yağı nasıl kullanılıyor?

Uygulama yapılacak bölgeyi kuruladıktan sonra bol miktarda karınca yağı kremi uygulayın ve tamamen emilene kadar cilde masaj yapın. Krem birkaç dakika içinde kurumalıdır. Kremi temizlemeden önce en az 4 saat ciltte bırakın.

Bu kremi her gece uygulama bölgesinde kullanın. Ek olarak, yeni çıkan tüyleri düzenli olarak temizlemeniz gerekecektir. Bu yağ tedavisini uygulamanın sonuçlarını görmenin birkaç ay sürebileceğini unutmayın, ancak bunun uzun vadeli bir çözüm olduğu söyleniyor.

Karınca yumurtası yağı kullananlar bazı kadınların gerçek yorumları

karınca yumurtası yağı kullanan kadınlar

karınca yumurtası yağı kullanan kadınların yorumları

karınca yumurtası yağı kullanan kadınların yorumları
çeviri: Şimdiye kadar bir yıla kadar vücudumun birkaç bölgesinde, belki her bölgede iki kez ve bir ila iki ay arayla 3 kez koltuk altı ve dudaklarda kullandım. Tüylerin azaldığını fark ettiğimi söyleyebilirim ancak bu zaman ve sabır istiyor.
karınca yumurtası yağı kullanan kadınların yorumları
çeviri: Talimatlara göre kullandım ve İŞE YARAMIYOR! PARANI BOŞA HARCAMA!
karınca yumurtası yağı kullanan kadınların yorumları
çeviri: Her gece kullanıldı. Sonuç yok. Düştüğüm başka bir dolandırıcılık. Lazer çenemdeki birkaç koyu kılla ilgilendi, bu yüzden lazerin etki etmediği açık renkli tüylerin büyümesini engelleyecek bir şey arıyordum. Bu değilmiş. Paranı harcama.
karınca yumurtası yağı kullanan kadınların yorumları
çeviri: İşe yarayıp yaramadığından emin değilim. Talimatları harfiyen uyguladım ama herhangi bir fark göremedim. Tüyler büyümeye devam ediyor. Bu bir yağ olduğu için cilde uygulaması kolaydı ve sonrasında iyi hissettirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir