İstanbul Kahve Festivali 20 Eylül’de

Anadolu’nun ve özellikle İstanbul’un tarihinde en önemli bir yere sahip olan kahve, şehrin doğal dokusunu şekillendiriyor. Bu önemin oluşmasında yeri olan İstanbul Coffee Festivali bu yıl 5.kez düzenleniyor ve kahve kültürünün yerleşmesinde önemli bir misyonu yerine getiriyor. Bu güzel gelenek ve etkinlik 5. kez düzenlenmeye hazırlanıyor. İstanbul Kahve Festivali ne zaman ?

İstanbul’da yolculuğuna Tarihi Galata Rum Okulu’nda başlayan İstanbul Coffee Festival, ikinci yılında bu yolculuğa Haydarpaşa Garı’nda, üçüncü ve dördüncü yıllarında ise Küçükçiftlik Park’ta devam etti. Kahveye olan tutku ve yolculuk bu yıl da aynı yerde, Küçük Çiftlik Park’ta sürecek. 20-21-22-23 Eylül’de organize edilecek festival, geçen yıl 40.000 ziyaretçi, 124 marka ve 28 konsere ev sahipliği yapmıştı.

Gerçekleştiği her yıl bir önceki yılın üzerine ekleyerek büyüyen ve deneyim alanını kahve deneyimini de içine ekleyerek hep daha öteye taşıyan festival katılımcılarına nitelikli kahvenin yaşam pratiklerine dokunduğu dokunduğu bir kültür alanı sunar. Kahvenin kaynağından başlayan yolculuğun tüketiciye ulaşana kadarki sürecini ve bu sürecinin sonunda bir araya getirdiği bireyleri bu var oluş ve yolculuğa dahil ederek birleştirici bir denetim alanı yaratır.

Nitelik ve deneyim odaklı iletişimi, tüm yaklaşımlarının merkezine alan İstanbul Coffee Festival, kahve sektörünün profesyonelleri, yaratıcıları ve bu kültürün varlığını sürdürmesini destekleyen tüm tüketicilerden aldığı güçle, beşinci yılını kutlamaya hazırlanıyor. İstanbul’lu ve yakından gelebilecek tüm kahve severler 20-21-22-23 Eylül’de Küçükçiftlik Park’ta buluşmaya bekleniyor! Herkesi biz de davet ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir