İrem Çıray Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kim?

Gündeme damgasını vuran İnci Taneleri dizisi, seyircileri büyüleyen bir hikayeye sahip olmanın yanı sıra, dikkat çeken oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor. Özellikle Cihan’ın aşkı doktor Elif Sürmen karakteriyle ekibe dahil olan İrem Çıray, izleyicilerin merakını cezbetmiş durumda. İnci Taneleri doktor Elif Sürmen kim? İrem Çıray kimdir, kaç yaşında, nereli? soruları arama motorlarında hızla yükseliyor. Yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkan bilgiler ise şu şekilde… İrem Çıray kimdir ?

irem ciray kimdir nereli kac yasinda sevgilisi kim

Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan İnci Taneleri, her geçen bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Sadece hikayesi değil, aynı zamanda başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizi, yeni katılan oyuncularıyla da ilgi çekiyor. Son bölümde karşımıza çıkan doktor Elif Sürmen ise adından sıkça söz ettiren isimlerden biri oldu. ‘İnci Taneleri doktor Elif Sürmen kim?’ sorusu izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. İrem Çıray kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte İnci Taneleri dizisinde doktor Elif rolünü canlandıran İrem Çıray’ın hayatı…

İNCİ TANELERİ DOKTOR ELİF SÜRMEN KİM?

Azem’in oğlu Cihan’ın hayatına girmesiyle birlikte diziye dahil olan Doktor Elif Sürmen, Cihan’ın aşık olduğu kadın karakterini canlandırıyor.

İREM ÇIRAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen İrem Çıray’ın babası Selanik göçmenidir. İlkokulu küçük bir İzmir ilçesinde tamamlayan İrem Çıray, lise eğitimini Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi’nde almıştır. Çocukluğundan beri oyunculuk tutkusuyla yanıp tutuşan Çıray, Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nde eğitim gördü. Üniversite yıllarında Kore kültürüne olan ilgisi sayesinde hayatı değişen İrem Çıray, bir süre Güney Kore’de yaşamış ve Medya ve İletişim Bölümü’nde eğitim almıştır. Channel A’dan teklif alarak televizyon dünyasına adım atan Çıray, BKM’nin Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde yer almıştır. İrem Çıray’ın yeni adresi ise izleyicilerin beğenisini kazanan İnci Taneleri dizisi oldu, burada Doktor Elif Sürmen karakterine hayat vermektedir.”

Instagram hesabı iremciray şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir