Hande Erçel’in Bilinmeyenleri

Kanal D’nin sevilen dizisi Güneş’in Kızları yaz dizisi olarak ekranlara geldi ancak öyle sevildi ki yalnızca yaz dizisi olarak kalmayacak gibi görünüyor. Dizinin Selin’i olan Hande Erçel’in hayatını merak ediyorsanız okumaya devam edin.
Hande, 1993 doğumlu ve 1.75 boyunda.
Babası bir beyaz eşya markasının yetkili servisi, annesi ise ev kadını. Ailesi hâlâ Bandırma’da yaşıyor. Ondan bir yaş büyük bir ablası var. Yaşadığı yer küçük olduğundan onu herkes tanıyormuş. 17 yaşımda Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar’ı kazanınca İstanbul’a geldi. Geleneksel Türk Sanatları okumakta.

Dizi için seçilince kilo vermesi istenmiş. O da büyük bir azimle kilo vermiş. Nasıl verdiğini ise şu şekilde anlatıyor:
“1 haftada 5 kilo! O sürede sadece sıvıyla beslendim. Çorba ve su ile yaşadım. Şu anda da hâlâ kilomu korumaya dikkat ediyorum.”
20 yaşında Azerbaycan’da düzenlenen ‘Miss Civilization of the World’ güzellik yarışmasına katılıp Türkiye’yi temsil etti. İkinci oldu.
‘Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘Yıldızı Parlayanlar’ kategorisindeki üç isimden biri ve oylarınızı bekliyor.

İlk defa ‘Çılgın Dershane Üniversitede’ dizisinde Meryem karakteriydi. Ardından Fikret Kuşkan’ın başrolünde olduğu ‘Hayat Ağacı’ dizisinde oynadı. ‘Güneşin Kızları’ dizisiyse adımlarımın en büyüğü oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir