Güneşi Beklerken Oyuncuları

Güneşi Beklerken dizisi kısa sürede Kanal D’nin en sevilen dizilerinden biri oldu. Yaz dizisi olarak yayına girmesine rağmen başarılı senaryosuyla uzun soluklu diziler listesine girecek gibi görünüyor. Sağlam hikayesinin yanı sıra genç oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekti. Dizideki kızların hepsi güzel, erkeklerin de hepsi yakışıklı. Özellikle Kerem Sayer karakteri ilk kez bu diziyle tanındı ve hayatı merak konusu oldu.

Kerem Sayer karakerinin gerçek adı Kerem Bursin, 1987 İstanbul doğumlu. Yaşamının büyük bölümünü Amerika’nın Texas eyaletinde geçirmiş eğitimli bir oyuncu. Daha önce yabancı filmlerde yer alsa da Türkiye’deki ilk dizisi bu. Vücut yapısıyla da parmak ısırtıyor. 1.79 boyunda ve 72 kilo imiş.

Melis karakerini canlandıran kızın gerçek adı Yağmur Tanrısevsin, 1990 Mersin doğumlu. Daha önce Adını Feriha Koydum dizisinde kısa süreli kamera karşısına geçse de asıl ününü bu diziyle kazanıyor.

Barış karakterindeki gencin asıl ismi, İsmail Ege Şaşmaz 1993 yılında Manisa’da doğmuş. Okul hayatında çeşitli tiyatrolarda oynamış ve ciddi anlamda ilk projesi ise bu dizi.

Yağmur adlı liseli kızın gerçek adı ise Merve Hazer’dir ve oyuncu 1994 yılı İstanbul doğumludur.

Özel Sayer Koleji adını verdikleri okulda dizi çekiliyor. Tabii bu adda bir okul yok. Ataşehir’de bulun Özel Fenerbahçe Kolejinde çekimler sürüyor. Aşağıdaki resim zaten tanıdık gelecek.

ozelsayerkoleji

Karma bir galerinin ardından hepsine başarılar diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir